Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Robotický vysavač s funkcí vytírání

Od: jakstr odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, chtěl bych se vás zeptat, zdali někdo máte takto kombinovaný robotický vysavač a zda ste s ním spokojeni? Snažil jsem se probrat desítkami recenzí robotických vysavačů, které mají funkci vytírání, ale moudrý z toho nejsem. Jedni tvrdí, že jsou spokojeni a druzí že tato funkce je u robotických vysavačů k ničemu. Děkuji za postřehy :)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Samotný robotický vysavač je fajn. Mašinku, která dovede vytřít, aby bylo čisto, ještě nevymysleli. Měli jsme vytírání irobot scooba. Stál hromadu peněz a skončil na sběrném dvoře a to dost brzo. Nevytírá, šmudlá.

bbbbbbb
hodnocení

0x

Mop kterym vytiram byt ma plochu 50x20cm a macham ho nekolikrat nez skoncim. Vazne to ta roboblbost umi lepe?

hm*
hodnocení

0x

No protože záleží na tom, co po něm chceš. Jestli má jen tak stírat prach po čisté podlaze, tak asi pohoda. Ale kdyby tam byly zaschlé kapky a cákance, tak s tím rozhodně nehne, to jde špatně i mopem nebo přístroji k tomu určenými.

sirokko

A najmä keď tam Ulita hodí šabľu /...

hm*

sirokko: Na podobné a obecně jakékoliv nesuché zašpinění nelze robotika použít vůbec, protože by to kartáčky rozmatlal po (celé?) podlaze a zamatlal by i sebe.

adam*
hodnocení

0x
Máme robzone duoro ... Vytírá dobře, a pokud ho budete vypouštět každý den, tak budete mít čisto.
Problém je, že na každodenní vytírání, je to více práce, než to dvakrát za týden vytřít ručně. Navíc, máme celého psa, a jeho chlupy a to co píšu výše způsobilo, že vysavač už rok nevyjel. Prostě ta úspora práce je mizivá.
Navíc musíte mít holobyt, sekne se mezi nohama židle, kousne se pod soklem kuchyňské skříně, atd. prostě musíte mít vhodnou celou domácnost.

krtek6
hodnocení

0x

mám a nepoužívám..v každé druhé recenzi se píše, že robotický vysavač není dobrý žádný k vytírání...je to logické..nadobka na vodu a parametry stroje nemohou udělat víc věcí naráz

hodnocení

0x
Mám Xiaomi S5 / doufam, že jsem napsar správný typ/ a má též mopovani. Luxuje výborně, vzhledem k vysokému sacimu výkonu,ale mopováni je tak na setření prachu.Pokud je např zaschla ukapnutá šťáva nebo omáčka, tak na tu to nestačí, tam musí nastoupit ruční práce. Ale s tím jsem počítal takže relativní spokojenost.

floro*
hodnocení

0x
Mám Hobot Legee 688. Naprostá spokojenost. Výhodou je, že mopy (má dva) kmyta, tudíž je mopovani lepší, než u robota, co hadru tahá pasivně za sebou. Máme psa, ztrácí chlupy prakticky celý rok, navíc s volným pohybem na zahradu a ven, tudíž i dost materiálu z venku.
Robot vyjíždí v přízemí každou noc, v jiných částech podle potřeby. Výhodou je i připojení na WiFi, že ho můžu nachystat na místo a pustit odkudkoliv. Samozřejmě v kuchyni zaschle ukapnuti z vaření nezvládne, ale tak to i člověk musí vynaložit úsilí, když to chce umýt (zabrat, seskrabnout atd)
Existují obchody, které robota i na zkoušku zapujci (pošlou kuryrem), tak jsem to udelala i já, taky jsem nevěděla, který zvolit a ve finále jsem značně spokojená.
floro*
Přes aplikaci si můžete zkontrolovat co uklidil a za jak dlouho, nebo jak zrovna uklízí.
Robotický vysavač s funkcí vytírání

ra20z*
hodnocení

0x
Přítelkyně koupila robota s mopem a tvrdí jak skvěle funguje, ale když se zblízka podívám na podlahu tak vidím každou nerovnost a vypadá to celkově ušmudlaně a stejně robot nedostane všude. Navíc když vidím co dá práce chystání a praní mopu toje lepší vzít rovnou normální mop a pořádně vytřít.
Za mne robot s mopem nebrat, jsou to vyhozené peníze.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]