Nejste přihlášen/a.
Dobrý den! Před časem jsem měnila dodavatele plynu. Vzhledem k lhůtám má ke změně dojít v létě roku 2021. Nyní mi volal pán ze společnosti Gasmnet (opravdu takto po písmenech - G jako Gusta, A jako Alena... to odsouhlasil, i to M a N). Můj současný dodavatel prý je aukční společnost a mně hrozí, že budu platit pokutu. Jako řešení nabídl revizní program, který mě před pokutou uchrání. Na výslovný dotaz, co je to za charitu, sdělil, že mi pak nastaví výhodnějšího dodavatele. Podezřelé mi bylo prosincové datum, které uvedl jako zamýšlený přechod. S jistými obavami jsem volala nově vybranému dodavateli. Prý blbost od začátku do konce a lapání nových zákazníků.
Takže můj dotaz je spíš v rovině "co o tom někdo více víte". A věřím, že je to i trochu varování ostatním.
Pokud zadáte do googlu Gasmnet tak nic nenajde,to znamená nový dodavatel má pravdu,jsou to šmejdi,pokud mi někdo volá ohledně energii apod.tak ho ani nenechám domluvit ,okamžitě říkám nemám zájem a ukončím hovor,jakákoli diskuze nepřipadá v úvahu.Když jsem měnil dodavate jak plynu ,tak později elektřiny tak jsem vždy já kontaktoval nového dodavatele a on přechod vyřídíl za mně,nikdy naopak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.