Dobry den, pracka Beco, ma tlacitko zapnuti a pote tlacitko Start/pauza. Zapnu, stiaknu start...sviti zapnuti, sviti prubeh prani, ale vubec nesepne, dvirka jdou stale otevrit a ikdyz jsem zkusila i jiny program, tak u tlacitka konec nesviti vubec kontrolka...jako by si oracka myslela, ze pere, ale nic nedela a nekonci. Pri opakovanem stisknuti obcas v pracce cvaklo. Cim to muze prosim byt? Dekuji
Mám také Beko, ale už letitou a tohle mám taky. Ta západka už asi netěsní a do opravy už nechci investovat, u staré se to nevyplatí. Vždy zavírám na několikrát, rozsvítí se a nic. Pořádně silou znovu zavřu a dlaní bouchnu v místě té západky a začne napouštět.
doplněno 05.11.20 08:18:
@gumidek, kdepak, určitě by mě přesvedčoval, že i manžeta je na hraně, nakonec bych pod dva tisíce nešla. To se fakt nevyplatí, je už na hraně životnosti, až klekne půjde z domu.
Takze blokovani dvirek? Ak se to presne jmenuje? Moc dekuji, tak to by slo, jinak zatim funguje, jen jsem opravovala, kdy spadl remen, dobre de namotal, ale to je uz dele. Ted tohle, ale myslim, ze dokud je to malickost, tak se to vyplati. A to zvladnu taje sama vymenit? Je to tezke? Moc Vam dekuji za Vas cas a radu. Mejte se hezky.
@blanka, zkuste nejdřív bouchnout do těch dvířek, jestli se nespustí, musíte silou klidně několikrát, nic nekupujte, dokud si nejste jistá, že je to opravdu tím.
Tak jsem to udelala, prastila jsem do tohi a ani pipnuti...nic, jen to na me blika...Ale jedine co se nerozsviti je konec prani...ale to je asi logicke. Jako by si pracka myslela ze pere, ale nic. No tak uvidim, nejak zo poresim. Kazdopadne moc dekuji vsem za pomoc, jste skveli. Hezky vecer preji
Dekuji moc, ja dvirka zaviram vzdy opatrnr, mam bocni, at je zavru tak ci trochu vice, pracka ani necvakne jen blika start, predpirka a dvere...jinak nic. Ja vlastne nemontuji, ale kdyz hori, tak si musim nejak poradit. Syn je kutil, 10let je mu, ale sbirku naradi ma peknou. Ale myslim, ze se do tohohle asi sama nepustim. Teda zvenku 2 srouby jsem vymontovala, tim se to uvnitr ubolnilo, ale pak nevim uz co s draty, takze to nevytahnu...no takovy jsem opravar...Ale dekuji, moc si vazim Vasi pomoci.
Konektor...to se rozpoji a pak vlastně vymenim jen ten zamek ze? Jste moc hodny, dekuji za Vas cas. Ja se tu trochu ztratila a.neslo mi psat k vasi odpovedi, tak nevim kde to pristalo. Snad to vidíte. Moc dekuji a preji Vam hezky vecer a zadne rozbite veci
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.