Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou dobíjecí čelovku

Od: sword®

Dobrý den, přátelé potřebuji radu po dlouhé době mě odešla dobíjecí čelovka, můžete mě nějakou dobíjecí čelovku po zkušenostech doporučit. Moc děkuji za odpovědí:)

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bublaaa*
hodnocení

2x

Mám tuhle: celovky.heureka.cz/...

Plná spokojenost. Zatím nejlepší co jsem měl. Koukám, že ji zlevnili, já ji kupoval ještě za 1500,-

asd1

Tohle kupovat v ČR je šílenost... Bez překupníka to je řádově levnější...

aliexpress.com/...

bublaaa*

Proč šílenost? Cokoliv z vašeho odkazu je krátkodobý nekvalitní šunt. Oproti tomu čelovky RidgeMonkey jsou jedny z nejlepších na trhu. Chci si zboží prohlédnout a osahat, než ho koupím.

Mimochodem prodejce je můj kamarád, má krám rybářských potřeb ve Strašnicích. A je to rovnej chlap, který mi ji při jakýmkoliv problému okamžitě vymění za jinou.

Všechno se nedá kupovat v Číně na Aliexpressu.

asd1

Když myslíš... Měl jsem čelovky od Petzla, konkrétně MYO XP1, MYO XP2, pak Fenix HP22, velkou a dvě malý od BD, Tikku XP1 a 2, na každé byla vada že brzy chcípla.. Časem jsem zjistil že ta čína udělá stejnou službu za desetinu ceny a u těch značkových platíš jen za značku, výroba je v Číně.

Pokud už drahou čelovku, tak třeba Lucifera, to není jen přeprodej z Číny ale přímo v ČR to vyrábí a nešidí elektroniku laciným šuntem ale snaží se dávat kvalitní součástky.

hodnocení

2x
Zkuste obchod nalehko.cz
Najdete tam kvalitní čelovky. Případně se můžete zeptat mailem nebo na Facebooku... rádi odpoví a doporučí.
doplněno 03.11.20 15:57: Nabízí vždy prvotřídní zboží s nízkou hmotností a dražší samozřejmě. Žádné zmetky.

hodnocení

0x
Já můžu doporučit tento typ
a.aliexpress.com/...
Mám ji 6 rokem na běhání, v noci svítí parádně, jen výdrž je cca 2.5h, ale fakt je to šajnidlo.
Ze zadu ještě svítí červeně, tak mě vidí i auta.

motak
hodnocení

0x
m.heureka.cz/...
Parádně sviti,dobrq vydrz, ma akumulator dobíjecí přes USB, ale i možnost tam dat AAA.
Jediná nevýhoda je nevodotesnost.
Ještě bych se podíval do decathlonu,ti mají taky dobre.

ingjirimares*
hodnocení

0x

Hlavně musíte napsdat pro jaký účel to máte. Ty požadavky jsou různé. Na domácí šmrdlání na zkoumání, co je pod vanou a do bytového jádra stačí jakákoli. Na dlouhodobou výdrž např. na noční běhání, zdolávání jeskyní a pod zase potřebujete s dlouhou výdrží a poměrně dobrou intenzitou

ingjirimares*

Na práci používám od Emosu , nabíjecí 1200 mA. Dá se naklápět.Předtím jsem měl s fokusem, ale ten se rozbil, i když svítí dál. Je těžší. časem jsem zjistil, že fokus potřeba není.

Jakou dobíjecí čelovku

hodnocení

0x

No..a nebo si za pár korun poříďte tuhle:

lidl-shop.cz/...

Automatika, nebo tři stupně bílého světla, červené světlo nebo blikání. Akumulátor vestavěný..dobíjení přes USB.

Na čele drží velmi dobře, na běhání ji zkusím večer až se k tomu dostanu, ale vzhledem k relativně obstojné váze by to mělo jít také.

asd1

Srovnatelná z Alíka stojí dva dolary.. ;)

Tahle třeba, teda s dopravou za 4 (zdražili mrchy ;)

aliexpress.com/...

hodnocení

0x

Tady ten pán vypadá, že s tím má nějaké zkušenosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]