Nejste přihlášen/a.
Zdravíčko, prosím podělte se o svůj názor.
Mám prostor kde chci vybudovat sklad materiálu - bude sem chodit i zákazník, bohužel tento barák je cca 150 let strarý a vlhkost stěn vysoká, na podzim jsem místnost vyvápnil a dnes jsou na stěnách zase "rezavé" mapy.
Poradíte mi jakou barvou místnost vymalovat? Řešit vlhkost (podřezávání atd nechc)i - barák půjde za cca 2 roky zbourat)
Před lety jsem stěnu chodby,kde zvenčí byla navezená zemina,a stěna byla astále mokrá,/nechtěli odkopávat zeď zvenčí,i když jsem je o tom jako jediném opatření přesvědčoval,pak jsme udělali obklad stěny sádrokartonem s mezerou a provětráváním.Sádroš jsem našrouboval na hmoždinky,s distancí víčky PET.Dole otvory se síťkou nahoře mezera.Po roce je stěna naprosto čistá a suchá.Doporučil jsem i dostatečné topení v tomto prostoru
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.