Nejste přihlášen/a.
Hledám řadu elektrických vypínačů a zásuvek na novostavbu. Nechci nic předraženého. Max do 150kč za obyč vypínač/zásuvku.
Prosím o vaše tipy, případně zkušenosti dobré i špatné, čemu se vyhnout a co naopak je ok. Děkuji moc!
Jedná se o 5+kk.
Děkuji moc
Jsou kvalitní, spolehlivé a líbivé. Každý neshání extravaganci. K čemu nějaké výstřední, nebo drahé přístroje, když udělají stejnou službu.
Neo - Spínač č1 - 119kč,klapka 55kč,rámeček 28,něco přes dvě kila komplet. To mi nepřijde jako podobná cena ke stopadesáti...
A co treba Schneider Unica Colors? Cenove je to sice trochu drazsi, ale vzhledove a kvalitativne ok. shopelektro.cz/...
Ještě levnější a dle mě hezčí než milionkrát okoukané Tango jsou Swing, ale vypínače jsou dost hlučné a zásuvky i vypínače mají šroubové svorky...
Swing dávají firmy do městkých bytů, jsou poměrně levné...ale...minulý měsíc jsem měl možnost se s nimi seznámit ( běžně používám Tango a taky od jiných výrobců) a byl jsem zklamán...dva ze sedmi byly na výměnu, spínaly, jen když se jim chtělo...a to byly v provozu necelé dva roky...takže za mně SWING NE
Unica Colors je dobrý tip. Ještě bych přidal legrand valena life - ale v limitu jen čistě bílé. Tango je rozumné, ale přes čtvrt století staré no.
Ale bude nejlíp k sehnání + jen tak neskončí. Je to nejprodávanější řada. Kolikrát jsme už řešili že si někdo objednal něco od legrandu, schneideru a už se to nedělá.. Tango pojede ještě dlouho. Abb si víceméně ty desginy drží, jen občas přestanou vyrábět nějakou divnou extravagantní barvu. Jako třeba karamelovou v elementu atp..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.