Naháňam centimetre a hodilo by sa mi nádržku Geberitu pretiahnuť len s perlinkou ako to majú v montážnom návode, nedávať pred to žiadnu 5-ku Ytong, sadrovláknité dosky ani nič podobné. Do úrovne prednej strany to komplet obmurujeme s porobetonom. Aké s tým máte skúsenosti? Stačí “klasická” armovacia tkanina na ETICS, či mám zháňať pancierku? Obklad bude maloformátový 10x30. Nepraskajú špáry?
Na Geberitu na krytu tlacitka je naznaceno minimum a maximum zazdeni. Pokud dodrzite minimum i s obkladem, tak to bude ok. Samozrejme dobre uchyceny ke zdi, zazdene boky a spodek Geberitu, pres celou celni stranu perlinka s flexibilnim lepidlem.
Áno, 2 cm aj s obkladom. Viac ani mrk. Krátky priestor, stúpacie potrubie za konštrukciou, flexa v akcii pri drobnej úprave konzol, mal som trvať na 8 cm Sigme...
Standartní postup! se stran zespodu se zazdí,celé čelo (generit + ytongy...) nam celé čelo 2cm polyš a pak teprve stěrka s perlinkou s přesahem cca10cm do stran a nahoru.Normální perlinka ,pancéřovou je zbytečnostledaž že by to byl zbytek ,který se již nikde neuplatní!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.