Nejste přihlášen/a.
plynový hořák s piezo.jak zjistím připojení kartuše na pistoli,já mám kartuše na závit,
prodejci všude uvádějí jen kartuš nasadit a otočit,to jsou kartuše i na bajonetové připojení?
podle čeho objednat novou pistoli?
Co znám tak jsou 3druhy kartuší.
Propichovací: plynem.cz/...
Se závitem: plynem.cz/...
S ventilkem CP250 (někdy psáno jako bajonet): plynem.cz/...
Ale existují i redukce takže se dá např používat levnější kartuše s bajonetem na šroubovací příslušenství. outdoorweb.cz/...
Na ty piezo hořáky se většinou používá ta CP250 ale existujou hořáky vlastně pro všechny varianty kartuší takže opravdu záleží co máte.
já mám plynový hořák -pistol + kartuš se závitem jak popsal,pistole je ve špatném stavu ,takže si chci koupit novou
plynovou pistoli.mám z lidlu nakoupeno několik náhradních kartuš a hledám vhodnou plynovou pistoli.
při hledání má prodejce v popisu kartuš nasadím a otočím ne že kartuš našroubuji,takž+e nasadi t-otočit
je pro mne system bajonetu. proto se ptám
Bajonetové připojení bývá netěsné. Tento hořák jse koupil a po první spotřebě kartuše přestalo připojení kroužkem těsnit. Šoubovací je naprosto v pohodě a lze přes adaptér kartuši opět naplnit. Propichovací je také v pohodě, i ta se dá naplnit přes přípravek. Buď 2kg nebo 10kg láhve. Ale to je pouze pro domácí použití a celkem nebezpečné.
v Lidlu byla sada kartuše a hořáku kartuše jsou propichávací ( vsune se držáku a pootočí ) kartuše se dají koupit od 28 Kč
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.