Nejste přihlášen/a.
Telefonat kde se dotycny predstavil jako energeticka kancelar a jmenem.Řekl ze mam narok na slevu elektriny a zda by mohl se semnou sejit,mam si pripravit posledn vyuctovani ze si potrebuje opsat z faktury nejake kody.Z prvu jsem souhlasil,neboť jsem se domnival že to nejak souvisi s rekonstrukci site v ulici ktera pred mesicem skoncila.Pak se me to rozleželo a pri dalsiim telefonatu jsem ho poslal do haje.Vrta me hlavou co to melo byt ,setkal se nekdo s necim podobnym?
Jednoduchá odpověď: Byl to tzv. ŠMEJD.
Když někdo takový přijde/zavolá a chce nějaké údaje, obvykle fakturu, tak stačí mu říct, že když nabízí levnější energie, tak určitě musí vědět, kolik teď platím. Moje dokumenty (faktury apod) zásadně nikomu neukazuji.
Před chvílí jsem měl obdobný telefonát kvůli plynu. Než se ta slípka dokázala rozjet, řekl jsem jí, že to, co mi chce říkat (levnější plyn apod) dávno vím a můj dodavatel už podle toho jednal. Takže nemám zájem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.