Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Energeticka kancelař

Od: kenav odpovědí: 7 změna:

Telefonat kde se dotycny predstavil jako energeticka kancelar a jmenem.Řekl ze mam narok na slevu elektriny a zda by mohl se semnou sejit,mam si pripravit posledn vyuctovani ze si potrebuje opsat z faktury nejake kody.Z prvu jsem souhlasil,neboť jsem se domnival že to nejak souvisi s rekonstrukci site v ulici ktera pred mesicem skoncila.Pak se me to rozleželo a pri dalsiim telefonatu jsem ho poslal do haje.Vrta me hlavou co to melo byt ,setkal se nekdo s necim podobnym?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nesmysl, nenechte se oblbnout, jsou to podvodníci! A navíc, když se s ním sejdete, má to platnost jako by jste si ho pozval do bytu. Podívejte se na archivované pořady 4T-4erné ovce nebo dTest, kde toho už o jejich podvodech a jak na to lidé doplatii dost bylo. Takže: bacha na ně!

hodnocení

0x

Energetický šmejdi

hodnocení

0x

Jednoduchá odpověď: Byl to tzv. ŠMEJD.

doplněno 29.10.20 13:22:

Když někdo takový přijde/zavolá a chce nějaké údaje, obvykle fakturu, tak stačí mu říct, že když nabízí levnější energie, tak určitě musí vědět, kolik teď platím. Moje dokumenty (faktury apod) zásadně nikomu neukazuji.

Před chvílí jsem měl obdobný telefonát kvůli plynu. Než se ta slípka dokázala rozjet, řekl jsem jí, že to, co mi chce říkat (levnější plyn apod) dávno vím a můj dodavatel už podle toho jednal. Takže nemám zájem.

kenav
hodnocení

To maj holt novou metodu,takze jsem ho spravne poslal do haje.

"...takze jsem ho spravne poslal do haje"

Nikoliv, poslal jste ho do haje spatne. Mel jste ho poslat nekam uplne jinam a to hned, jakmile se predstavil. ;)

Jeho telefonni cislo pak na cernou listinu.

hodnocení

0x
U nás byl někdo osobně taky a chtěl to číslo z faktury, že ušetřím a dostanu to nejlevnější. Říkal jsem mu, že levnější nabídku mi už nikdo nedá. Cenu ani ceník neměl... Poslal jsem ho pryč a začal se rozčilovat. Prý příště přijde se svým šéfem a budu mít obrovské problémy :) Později jsem se dozvěděl, že stejní smejdi byli u babičky manželky, ta si pak stěžovala, že jí slíbil slevu, ale platí ještě více a tři roky to nemůže změnit. A to si ještě řekl o poplatek 990korun za tu změnu a žádný doklad jí nedal!

fialka2
hodnocení

0x

Všichni tihle agenti po domech nebo na telefon jsou převlečení šmejdi. Pryč od nich. Opakuje se pořád

asi 30 let a ještě se najdou lidé, kteří nevědí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]