Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
jsem u ČEZu, byt vytápěný přímotopy. V současnosti využívám sazbu D45d. Dle ceníku jsem si spočetl, že nová sazba D57d je pro mě výhodnější. Dle podmínek bych jí měl splňovat. Jak je taková změna složitá? Musí se měnit elektroměr a dělat revize, když se jedná o změnu dvoutarifní sazby na dvoutarifní? Na linku ČEZu se nejde dovolat. Vím, že to jde změnit online, ale nikde jsem nenašel postup, jen při nové instalaci spotřebičů a změny sazby na dvoutarifní z jednotarifní.
Díky všem za odpovědi.
najděte si jejich stránky a pošlete jim e.mail. Jde o to jestli jste navyšovali spotřebu, obě sazby jsou dvoutarifní akorát mají jiné podmínky co se týká poměru topení a ostatní spotřeby což by mělo jít zjistit na stránkých dodavatele.
Elektrické topení
D57DDomácnosti, které používají elektřinu k vytápení.Elektrické topení (tepelné čerpadlo, elektrokotel, přímotopy, podlahové vytápění)Ano. D57D je dvoutarifní sazba, kde je 20 hodin denně cena eletřiny v levnějším tarifu. cez.cz/...
Zdroj...
Máte asi na mysli změnu z dvou na jednotarifní.
Dělal jsem to u EONu,nahlásil jsem to u nás na pobočce,demontovali v skřínce nejaký istič,zaslepili dráty,hotovo.Ani jsem u toho nebyl.
Zajímá se o změnu sazby né tatifu.Vytápění elektřinou je vždy dvoutrif.
A co se týče volání na infolinku-chce to vydržet .Jednou jsem čekal na telefonu skoro třičtvrtě hodiny než se mě ujal
operátor.
Váš dodavatel je tedy ČEZ prodej. Já to řeším telefonem na 800 810 820. Ještě se mi nestalo, že bych se tam nedovolal, přestože volám několikrát ročně. Elektroměr Vám zůstane stejný, jen spínání FM. Pokud jste z vybraných měst, montují jen elektroměr, který má již v sobě spínání FM.
Když jim pošlete email, během dne Vám odpoví.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.