Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Akutně hledám jakokukoliv brigádu. Je moc lidí co nemají práci a tak mi zatím nikdo neodpověděl na poptávku. Nemám příjem od 1.9.2020. Žiji z vypůjčených peňez. Dál to tak nejde již nemám na nové nájemné. Děkuji
Jsem z Prahy 9. Bylo mi 50let a tam bude pes zakopaný. Noční již nechci. Chci práci co bude se mnou ladit. Jsem pracovitá, na úřadě nejsem jsem slovenka, neplatí za mne zdravotní pojištění. Je hodně lidí doma a tak se nabídky rychle míjejí. Volná jsou ta místa kde lidi nechtěj dělat. A si ví proč. Všem nesmírně děkuji za informace. Musím jít proti sobě a jít do čeho nechci. Asi není zbytí. Krásný den.
V Praze se dá vždycky přivydělat, ale 50 už je dost, na brigádu v Makru nebo v Bille už to není, tam jsou potřeba lítací čiperky. Ale v Hostivaři v poštovním depu hledají stále brigádníky na noční směny, myslím, že by vám tam mohli pomoct. Zavolejte tam. Furt lepší noční 6h směna, než vyhazov z bytu.
Nedávno jsem tam poslal kamarádova synovce a už tam maká.
Dobrý den. Pokud nemáte žádný příjem a žijete prakticky na dluh, tak přijměte zaměstnání, kde Vás přijmou. I když o něj není moc velký zájem. A můžete si v klidu hledat takové, s kterým byste se sladila. Důležité je, abyste si zajistila příjem. Úklid, vybalování zboží někde v marketu atd. Abyste měla na nájem, na půjčky, na nutné vyžití, berte co se Vám nabídne a hledejte dál co Vám sedne víc. Důležité je, začít vydělávat a nečekat až Vás nějaká práce osloví, když jste úplně bez peněz. Na nabídku ÚP můžete mrknout i když tam vedená nejste. Ozvěte se nám časem prosím, zda jste práci již sehnala. Držím palce.
To je z vaší vlastní zkušenosti? Jestli jo, tak proč tady zkráceně nepopíšete nějakou vaší životní zkušenost? Nejlépe, jak jste měsíce nemohla najít práci, ale nevzdala jste to, i prázdné flašky od piva jste posbírala na ulici, odepsala jste na desítky inzerátů a nakonec jste sehnala nadprůměrně placenou práci, s pohodovým šéfem a benefity ...
Jsou i jiná moudra, třeba - mlátit prázdnou slámu.
Tazatelka evidentně hledá způsoby, jinak by asi nenapsala např. tento dotaz. Nevím, jestli jste schopná to pochopit.
Mne zarazilo, že tazatelka hledá brigádu. Nehledá práci. Nemá chuť každý den vstávat do práce. Pavle, žiju v téhle republice, nespadla jsem z měsíce. Žiju mezi různými lidmi a mám oči. Mám schopnost dát pár věcí dokupy a z toho vyvodit závěr. Učila jsem se, donutila jsem učit děti, byla jsem samoživitelkou a také vnuky a teď už pravnuky. Z naší rodiny nikdo nikdy nebyl bez zaměstnání, na podpoře. Jak je to možné? No řekni! Myslíš, že je to jen náhoda? Štěstí? Ne, je to způsob života. A to mi prostě nevymluvíš. Hledáš pomocnou ruku? Najdeš ji na konci svého ramene.
@anna70 - Noční již nechci. Chci práci co bude se mnou ladit.
Jestliže žijete z půjček a nemáte na nájem, pak si moc vybírat nemůžete - na vašem místě bych šla (téměř) kamkoliv a teprve jako zaměstnaná = s příjmem, hledala "něco lepšího".
Tak to se mi nechce věřit..těch nabídek je stále dost, momentálně v TV např.Amazon?
Vyhledejte nabídky ve Vašem místě bydliště a navštivte osobně. prace.cz/...
@maprof, pokud by to byla jediná práce, která by mně zaplatila složenky, tak bych šla. To je ten rozdílný úhel pohledu...
Určitě bych si nepůjčovala a žila na dluh, vždyť si mohu kdykoliv najít ve zkušebce jinou práci, jde jen o to někde rychle začít!
Navíc paní nahoře píše, že je z Phy, tak to už nechápu vůbec, práce tady je.
A teď čtu, že paní chce práci, co s ní bude ladit tak to raději bez komentáře...
Dobrý den,
určitou částku v řádu stovek lze získat odběrem krevní plasmy. Sice byste tím nevyřešila platbu nájmu ale i tak to může finančně být přínosné. Náhrada za darování plasmy bývá vyplácena v hotovosti po odběru. Ale aby někdo mohl být přijat jako dárce, tak je potřeba splnit určité podmínky. Díval jsme se na stránku firmy sanaplasma a je tam uvedeno, že i v období epidemie jsou prováděny odběry. Samozřejmě záleží na tom, ve kterém městě bydlíte. Odběrová místa jsou sice v různých městech ČR, ale nevím, kolik by jste zaplatila za jízdmé. pokud to máte do nějakého z těch míst dál.
Každý den slyším v rádiu, že Amazon nabírá a zaměstnance sám sváží do práce. Protože to slyším skoro každý den, tak to mám v hlavě ...Pokud jste z Prahy, neměl by to být problém.
www.fajn-brigády.cz...tam se často vyskytuje nabídka práce i s ubytováním. Ale ono je to asi trochu jinak a madam nás, kteří jí chtějí pomoci, trochu oblbuje. Otázka na vzdělání nezodpovězena! A nehledá práci ale jen brigádu. Takovou, která by se hodila k ní. A bez nočních směn /jéje, kolik padesátek dělá noční a dvanáctky a .../. Když budu bez práce a bez peněz, tak půjdu dělat cokoliv, třeba kopat nebo zametat, zatím, než najdu něco lepšího. Jenže, paní nic neumí a ani se jí moc dělat nechce...bože, kolik takových spoluobčanů u nás máme a nějak i živíme. Paní možná ani není Slovenka, jak píše, ale přišla ze Slovenska...a to je, jak víme, velký rozdíl. Napište, anno70, okamžitě vám zajistím výběr z 5 zaměstnání, pokud se vám tedy pracovat chce!
Paní nechce noční.
V padesáti letech se na noční režim organismus špatně přeorientovává a působí mnohdy dost velké, negativní škody na zdraví.
Na poště jste to zkoušela se optat? Dost chybějí poštovní, listovní doručovatelky. Zkuste to na Praze 9, kde bydlíte, ať to nemáte daleko. V okolí najdete dostatek velkých pošt, odkud doručovatelky vycházejí. Běžte se tam optat, pokud Vás uvidí osobně, tak máte velkou šanci.
Tak na Praze 9 u pošty bude zrovna už plno. Právě přítelkyni tam nyní vzali na rozvoz po vesnicích. Platově cca 23-27 tis. Nic moc, náročná namáhavá práce ale zato na čerstvém vzduchu. Po vesnicích je k dispozici auto.
Ano, sehnat práci je o nesmírné píli stále pročítat inzeráty , odpovídat a štěstí být vybrán. Chce to trpělivost.
Tak to vidíte. Včera jsem odpesala na 7 nabídek. Ozvala se mi agentura, dnes měla nastoupit n abrigádu, byla jsem v Čestlicích ráno v 7h, tam mi řekli, že mne nepotřebují. Šla jsem opět domů. Na poště jsem již byla nepotřebují. Dokonce jse odpesala i na metaře, zametat listí nevadilo by mi to. Čekám jeslti se ozvou. Všem velice děkuji za správy, potěšili jste mně. Věřím, že se něco objeví.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.