Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, máme doma pro dítě plyšovou hračku ve které je strojek, který se šňůrkou natáhnoul a hrál, šňůrka se pak natáčela zpátky.
Přestalo to fungovat, šňůrka je vytáhnutá a strojek se nenavíjí.
Zkusil jsem ho rozebrat a zkusit mu pomoci rukou ho trošku vrátit zpátky, ale nepomohlo to. Zbytek je celý uzavřený.
Strojek je v černém pouzdře, ale nejde rozebrat, jedině možná odvrtat?
Nevím zda by to mohlo jít spravit?
Děkuji
Přestalo to fungovat, šňůrka je vytáhnutá a strojek se nenavíjí.
Zkusil jsem ho rozebrat a zkusit mu pomoci rukou ho trošku vrátit zpátky, ale nepomohlo to. Zbytek je celý uzavřený.
Strojek je v černém pouzdře, ale nejde rozebrat, jedině možná odvrtat?
Nevím zda by to mohlo jít spravit?
Děkuji
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
Praskla vám tam pružina,čo navíjala tu šnurku späť.Bez rozobratia to neopravíte.Niektoré pružiny sa dajú ohnúť do určitej miery než prasknú.
doplněno 03.11.20 12:29:
Spravili ste foto vnútra strojčeka? Vložte to sem.
doplněno 06.11.20 09:56:
Bez toho ako to vnútri vyzerá asi vám nikto neporadí. Môže tam byť ulomený kúsok o ktorý sa zasekáva pružinka. Ďalej je potreba tú šnúrku namotať tak,abybola našponovaná.
petros
Dobrý den,
celé jsem to rozebral a rozvrtal, pružina je vpořádku, ale po složení zpátky to pořád nefunguje. Nevrací se zpátky.
Už si a tím nevím rady.
celé jsem to rozebral a rozvrtal, pružina je vpořádku, ale po složení zpátky to pořád nefunguje. Nevrací se zpátky.
Už si a tím nevím rady.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]