Dobrý den, máme doma pro dítě plyšovou hračku ve které je strojek, který se šňůrkou natáhnoul a hrál, šňůrka se pak natáčela zpátky. Přestalo to fungovat, šňůrka je vytáhnutá a strojek se nenavíjí. Zkusil jsem ho rozebrat a zkusit mu pomoci rukou ho trošku vrátit zpátky, ale nepomohlo to. Zbytek je celý uzavřený. Strojek je v černém pouzdře, ale nejde rozebrat, jedině možná odvrtat? Nevím zda by to mohlo jít spravit? Děkuji
Ty strojky jdou koupit. Ovšem díky hloupým pravidlům mi sem nejde vložit odkaz na obchod. Co jsem koukal cena 99Kč, poštovné nevím. Teď ještě kolik ta hračka stála. Nebo zkusit Aliexpres
petros
Aha tak koupit můžu, jen hračka stála do 200Kč max. Myslíte, že opravit nepůjde?
Praskla vám tam pružina,čo navíjala tu šnurku späť.Bez rozobratia to neopravíte.Niektoré pružiny sa dajú ohnúť do určitej miery než prasknú.
doplněno 03.11.20 12:29:
Spravili ste foto vnútra strojčeka? Vložte to sem.
doplněno 06.11.20 09:56:
Bez toho ako to vnútri vyzerá asi vám nikto neporadí. Môže tam byť ulomený kúsok o ktorý sa zasekáva pružinka. Ďalej je potreba tú šnúrku namotať tak,abybola našponovaná.
petros
Dobrý den, celé jsem to rozebral a rozvrtal, pružina je vpořádku, ale po složení zpátky to pořád nefunguje. Nevrací se zpátky. Už si a tím nevím rady.
petros
Dobrý den, nespravili, celé jsem to rozebral, pružina byla vpořádku, promazal a složil zpátky a nefunguje to, nevrací se pořád.
Dobrý den mam podobný problém akorát se mi rozpadl ten plast co drží pružinu ptuzinu mam dobrou tak se chci zeptat jestli jste strojek opravil nebo popřípadě byste ho poskytl na náhradní díly projim o odpověď na tel 725634453
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.