Dobry den, Rad bych poprosil o radu s tlakovym spinacem u domaci vodarny. Odesel puvodni tlakovy spinac (napojen pres nanometr pred expanzni nadobou). Po vymene za novy ceradlo sepne, ale tlakuje na 6 baru ( max hodnota) a nevypne. Z tovarny je spinac nastaven na spinaci tlak 2.1 a vypinaci 3.5 baru. Po dotazeni matice temer na max se bohuzel nic nezmenilo. Pri odpusteni vody a poklesu tlaku dojde k sepnuti na cca 2 barech. Nejake rady, v cem je problem? Predem dekuji
To spíš nejde tlak do spínače, typuji vadnou montáž, nebo se něco dostalo do dírky spínače, také se, mi tot stalo, dal jsem gimucku pod stykac a ucpal si vstupní dírku do spínače a mohl jsem regulovat jak debil.
K vodárně Sigma se obvykle používá tlakový spínač se zapínacím tlakem 0,2 MPa a vypínacím tlakem 3,5 MPa, například typ TLAKOVÝ SPÍNAČ TS/.... Se žádnou maticí se nekroutí, prostě se připojí, správně zapojí a tlaky jsou dané výrobcem. Nic se nemusí seřizovat, A je to.
standa76
Hklavně se doho vůbec nemá hrabat. Základem je použít tlakový spínač české výroby. V žádném případě čínský šmejd. Viz pumpa.cz/... Tlakové rozpětí je dané z výroby. A pak jak píše předřečník, připojit a spustit. Nic více netřeba.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.