Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak perete čistíte tuto bundu?

Od: alenka97 odpovědí: 14 změna:
Dobrý den, líbí se mě tato bunda k bílému tričku ale přemýšlím nad tím jak se pere . Díky za odpověď.
Jak perete čistíte tuto bundu?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Vzhledem k tomu, že je to bunda z postovnezdarma, tak je to stopro koženka a přijde Vám z Číny. Našla jsem si ji, ale materiál jsem u popisu nenašla. Tyhle bundy bývají většinou z PU-polyurethanu+polyester podšívka a běžně se perou v pračce na 30°C, pověsíte na ramínko, nic se s nimi nestane, prala jsem koženkovou xkrát.

postovnezdarma.cz/...

Jak perete čistíte tuto bundu? #2
alenka97
hodnocení

Děkuji uvidíme :)

bomba*
hodnocení

0x

Tyhle bundy se normálně neperou, jen ošetřují.

alenka97
hodnocení

A jak prosím?Třeba když jsou propocené.

iz*
hodnocení

0x

Můžete sem na bundu vložit odkaz, abychom se mohli podívat na materiál? navíc může být informace o potřebě možnostech praní či čištění přímo u výrobku.

Podle fotky bych řekla, že bude potřeba čistírna.

alenka97
hodnocení

Nevím jak se tohleto pere ale víte doufám že je od překupníka z Číny?

Dodání tak za cca.. 2 měsíce a to možná.

alenka97
hodnocení

Neříkám že budu kupovat zrovna na tyhle stránce ale tuhle bundu mají na více místech

hodnocení

0x

Kožená bunda ani jiné oblečení z kůže nepatří do pračky. Musíte ho jemně čistit v ruce, ale dejte pozor na to, jak moc kůži namáčíte, jelikož kůže špatně snáší vodu a hrozí popraskání. Na čištění použijte vlažnou vodu a mýdlo. Mýdlovou vodu nanášejte pomocí hadříku a jemně otírejte.

Už jsi viděla koženou bundu za sedm stovek, Já ne. Tohle bude nějaká umělina, které pračka neublíží. Možná to nějaký měsíc vydrží.

inspa*

Tohle je nějakej šunt z Číny - a to přes překupníka, takže ten už má k původní ceně, za kterou by to sehnala napřímo - pěkně přiraženo. Za ty prachy to kůži nevidělo ani z vlaku.

martinna*
hodnocení

0x

Tyto bundy z koženky se neperou. Utřou se vlhkým hadrem a stejně se za chvíli začne loupat za krkem na límci a na místech které se odírají-podpaždí...Jsou to jednosezonní bundy...

alenka97
hodnocení

Dobře . A můžete mě poradit nějakou kvalitní. Stejnou podobnou :)

Zajdi do prodejny kožených oděvů, Ale připrav si pár tisíc. A budeš mít vystaráno na řadu let. Kůže vydrží dost, nosím bundu už deset let a není to na ní ani moc vidět. Občas jen přetřu dodaným krémem a vytřu do sucha.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]