Nejste přihlášen/a.
Vzhledem k tomu, že je to bunda z postovnezdarma, tak je to stopro koženka a přijde Vám z Číny. Našla jsem si ji, ale materiál jsem u popisu nenašla. Tyhle bundy bývají většinou z PU-polyurethanu+polyester podšívka a běžně se perou v pračce na 30°C, pověsíte na ramínko, nic se s nimi nestane, prala jsem koženkovou xkrát.
Můžete sem na bundu vložit odkaz, abychom se mohli podívat na materiál? navíc může být informace o potřebě možnostech praní či čištění přímo u výrobku.
Podle fotky bych řekla, že bude potřeba čistírna.
Kožená bunda ani jiné oblečení z kůže nepatří do pračky. Musíte ho jemně čistit v ruce, ale dejte pozor na to, jak moc kůži namáčíte, jelikož kůže špatně snáší vodu a hrozí popraskání. Na čištění použijte vlažnou vodu a mýdlo. Mýdlovou vodu nanášejte pomocí hadříku a jemně otírejte.
Už jsi viděla koženou bundu za sedm stovek, Já ne. Tohle bude nějaká umělina, které pračka neublíží. Možná to nějaký měsíc vydrží.
Tyto bundy z koženky se neperou. Utřou se vlhkým hadrem a stejně se za chvíli začne loupat za krkem na límci a na místech které se odírají-podpaždí...Jsou to jednosezonní bundy...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.