Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kontrola kvality vody

Od: ivanhorseman® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,
nemáte zkušenost s kontrolou kvality vody od Čevak? Nikdy jsem se s tím nesetkal. V tomto týdnu se ráno objevil technik a že je z Čevaku a jde odebrat vzorek vody. Poměrně dost dlouho odpouštěl vodu / cca 3 minuty/ a měřil teplotu této vody a pak nabral cca 3 vzorky. Spíše mi to připadá jako kontrola zdali není napojená např studně - v tomto jsem klidný - napojení nemám, než kontrola kvality vody. Je pravda, že spotřeba šla dost dolů- jsem zde sám, nevařím a sprchuji se a tak mne napadá, že pod záminkou kontroly kvality vody se jednalo o kontrolu odběru, či zdroje vody v domě.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

a prokázal se nějak? Chodí i různí šmejdi a kradou...dnes to bylo v TV

hodnocení

0x

Předvedl Vám onen pracovník nějaký věrohodný průkaz? Ohlásil se předem? Byl i u sousedů? Odhadl bych to na "tipaře", kterého ani tak nezajímala voda, jako spíš zabezpečení Vašeho domu.

hodnocení

0x
Je to krajně podivné. ČEVAK nemá důvodu odebírat vodu tímto způsobem, to mohou v ulici vyřešit přes hydrant.
Trochu jinak situace by mohla nastat při nějaké epidemii či poruše vodovodu a jeho kontaminaci.

hodnocení

Přiznám se, že přijel v autě Čevaku, měl oblečení Čevaku a po celou dobu jsem s ním byl a venku byli 2 psi, tj vím, že nikdo během doby kdy jsme byli v koupelně do dvora nevstoupil. Ale nyní si říkám, že jsem měl chtít doklad. No teď jsem chytřejší- v pondělí to prověřím na Čevaku.

Tak to opravdu byl někdo z ČEVAKu.. Zloděj si auto a uniformu s logem pořizovat nebude.
hodnocení

Zavolal jsem nekolika lidem, a potvrdili mi typ vozidla s chladirenskou nástavbou, ten technik se mnou šel okamžitě pouze do koupelny kde se celou dobu zdržoval a nic jiného jej nezajímalo, tj vypadá to na namátkovou kontrolu ať z uvedeného či jiného důvodu. V pondělí ještě ověřím na Čevaku,dnes jsem tam již nikoho nechytil. Ji

hodnocení

0x

Kľudne im zavolajte aj hneď teraz. Budú mať havarijnú linku, kde sedí dispečer, nech to preverí. Nie je ani v ich záujme, aby sa niekto motal v ich uniforme a aute. :) Každopádne náber vzorkov bol - aspoň podľa toho, čo píšete v súlade s tým, čo o tom viem. Odpúšťa sa pomerne dlho, meria sa teplota, ktorá je aj na protokole.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]