Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nemáte zkušenost s kontrolou kvality vody od Čevak? Nikdy jsem se s tím nesetkal. V tomto týdnu se ráno objevil technik a že je z Čevaku a jde odebrat vzorek vody. Poměrně dost dlouho odpouštěl vodu / cca 3 minuty/ a měřil teplotu této vody a pak nabral cca 3 vzorky. Spíše mi to připadá jako kontrola zdali není napojená např studně - v tomto jsem klidný - napojení nemám, než kontrola kvality vody. Je pravda, že spotřeba šla dost dolů- jsem zde sám, nevařím a sprchuji se a tak mne napadá, že pod záminkou kontroly kvality vody se jednalo o kontrolu odběru, či zdroje vody v domě.
Přiznám se, že přijel v autě Čevaku, měl oblečení Čevaku a po celou dobu jsem s ním byl a venku byli 2 psi, tj vím, že nikdo během doby kdy jsme byli v koupelně do dvora nevstoupil. Ale nyní si říkám, že jsem měl chtít doklad. No teď jsem chytřejší- v pondělí to prověřím na Čevaku.
Kľudne im zavolajte aj hneď teraz. Budú mať havarijnú linku, kde sedí dispečer, nech to preverí. Nie je ani v ich záujme, aby sa niekto motal v ich uniforme a aute. Každopádne náber vzorkov bol - aspoň podľa toho, čo píšete v súlade s tým, čo o tom viem. Odpúšťa sa pomerne dlho, meria sa teplota, ktorá je aj na protokole.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.