Kyselinou chlorovodikovou, ale nalit jen trochu a opatrne. Nezavirat poklop wc, mohlo by se znicit a otevrit okynko na wc. Nechat hodinu pusobit a wc bude jako nove.
Zdravím,já jsem nalila jednu pepsi colu, nechala púl dne působit, pak trochu štětkou a záchod jako nový
jendad
Cola obsahuje kyselinu fosforečnou . To zpusobuje že takzvaně nemáme stále dost Stejnou kyselinu obsahuje i ten Larin , ale ve větší koncentraci. I když asi když tam nalijete té coli pul litru , tak to vyjde na stejno .
Vodní kámen to je prevít.to samé je tam i kde to není vidět ,tedy v kolenu Wc.Když je nejhuř použivám kyselinu,ale opatrně.leptá oči a dýchací cesty ,ale čístí na 100procent.Prodávají v drogerii
Tohle vyčistí spolehlivě ocet ,stačí vybrat vodu a nalít ocet přes noc druhý den velké nánosy oloupete snadno a postup opakujte pak už stačí občas řádně nalít domestos na noc a ráno máte mísu vybelenou čistou alespoň já to tak dělám a naprosto v pohodě
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.