Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím vyčistit zašlou špínu na WC

Od: rudan odpovědí: 11 změna:
Dobrý den, nejde mi vyčistit špína na WC, používám běžný čistič WC a štěrku a nic.
Jak by to mohlo jít? Děkuju

Čím vyčistit zašlou špínu na WC

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Kyselinou chlorovodikovou, ale nalit jen trochu a opatrne. Nezavirat poklop wc, mohlo by se znicit a otevrit okynko na wc. Nechat hodinu pusobit a wc bude jako nove.

pet32
hodnocení

2x

Larrin je dobrý, musíte odebrat všechnu vodu, pak můžete vyzkoušet ocet, colu, nechat nějakou dobu působit.

martinna*

Na noc nalejta 2 l. octa a nepoužívat. Ráno to bude OK

hodnocení

2x

Zdravím,já jsem nalila jednu pepsi colu, nechala púl dne působit, pak trochu štětkou a záchod jako nový

jendad

Cola obsahuje kyselinu fosforečnou . To zpusobuje že takzvaně nemáme stále dost :) Stejnou kyselinu obsahuje i ten Larin , ale ve větší koncentraci. I když asi když tam nalijete té coli pul litru , tak to vyjde na stejno .

hodnocení

1x

Vodní kámen to je prevít.to samé je tam i kde to není vidět ,tedy v kolenu Wc.Když je nejhuř použivám kyselinu,ale opatrně.leptá oči a dýchací cesty ,ale čístí na 100procent.Prodávají v drogerii

hodnocení

0x

Zakupte specielní tablety do WC a nechte působyt celou noc. Nebo můžete použít tabletu do myčky, údajně funguje stejným způsobem.

re4zon
hodnocení

0x
Fixinela prasek, to vyzere snad vsechno.

rudan
hodnocení

Dobrý den,
tím octem sevto povedlo za 2 hodinky, nejprve jsem ale vodu vybral :)

kudlich
hodnocení

0x

Stačí nalít do WC v konvici ohřátý asi čtvrt litru octu a nechat působit aspoň 5 hodin.Vodu není třeba odčerpávat.Vyzkoušeno a potvrzeno.

aicha*
hodnocení

0x
Tohle vyčistí spolehlivě ocet ,stačí vybrat vodu a nalít ocet přes noc druhý den velké nánosy oloupete snadno a postup opakujte pak už stačí občas řádně nalít domestos na noc a ráno máte mísu vybelenou čistou alespoň já to tak dělám a naprosto v pohodě

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]