Zdravím všechny, Mám zájem koupit tento kotel: m.aaaradiatory.cz/... A zajímalo by mě, pokud bude možnost propojit ho s tímto thermostatem: m.alza.cz/... Bylo mi řečeno, že ano pokud kotel splňuje toto: • Spínací proud: max. 120VA (zatížení 4A při 30V, zatížení 1A při 110V / 120V nebo 0,5A zatížení při 220V / 240V) • 2 kabely se suchým kontaktem (ON/OFF) • Účiník: cos φ > 0,8 Nejsem elektrikář, a rád bych, než si tyto věci koupím zjistil (než chodit za eleltrikářem) pokud je to kompatibilní. Popř. Jestli mate nějaké lepší nápady / zkušenosti s jinými Wi-Fi thermostaty? Díky za vše
To není o "lepším termostatu". Problém je v "možnostech" kotle, který se v podstatě nedá moc regulovat (pouze ve třech stupních výkonu) a do toho ještě bude "kecat" HDO. Aby regulace měla významnější vliv, nelze to provozovat tímto způsobem. Fungovat to ale samozřejmě bude.., ovšem zdaleka ne ideálně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.