Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, chtěl bych se zeptat - asi 6 let máme sporák zn. INDESIT s horkovzdušnou troubou a sklokeramickou varnou plochou se čtyřmi plotýnkami. Vesele jsme na něm vařili a najednou prsk, vyhodilo to pojistky a jedna plotýnka přestala hřát. Nějak jsme to neřešili a po nějakém čase zase prsk, zase vyhozené pojistky a odešla další plotýnka. Já to sice stále neřeším ale manželka začíná hučet, že jí dvě plotýnky nestačí a chce pozvat opraváře. Chtěl bych se proto dotázat zdejších odborníků, co se vlastně uvnitř toho sporáku stalo, a zda se jej ještě vyplatí opravovat. Děkuji a přeji hezký zbytek dne.
Milý Cyrile, uvědomte si, že když někdo napíše rádoby vtipnou odpověď, systém ji bere jako odpověď a otázka se tak přesouvá na pravou stranu do otázek zodpovězených, kde je postupně vytlačena otázkami dalšími pryč. Takže mne prosím ne.erte.
Hluboce se omlouvám za moji reakci na položený dotaz. Mylně jsem nabyl dojmu, že se jedná o žertovný příspěvek, na který jsem v podobném duchu reagoval.
opravdu dost nemístné hlášky,pardon!
Vy jste to nepochopil?vaše nemístné hlášky!
Závada může být dvojí - zdechl knoflík, kterým se plotýnka zapíná a reguluje, nebo zdechla plotýnka. Nezbude než prohlédnout topnou spirálu, nejlépe proměrit, že je průchozí. Taky se dá zapojit na jiný regulátor na zkoušku funkce.
Obyč. spirály se dvěma vývody se mi tu i válí, takže není problém. Jinak stojí podle typu do 1000,- Knoflík bude nejlepší od výrobce. Průšvih je Whirlpool systém, všechny knoflíky jsou v bloku a mění se blok. Ale třeba u mne to bylo jen ojiskřené a vodil ten uhlík, stačilo oškrábat a fuguje. Ale ten vyhazoval pojistky při každém dalším použití.
Co to je kt8d5? To se, Milane, ptáte brzy, už tu pár týdnů existuji . Tatra KT8D5 je typ tříčlánkové tramvaje, kterou vyráběl podnik ČKD Praha mezi lety 1986 a 1993 . Je to velkokapacitní tramvajové vozidlo, které je vhodné i pro provoz na rychlodráhách. Celkem bylo vyrobeno 199 kusů, většina z nich byla určena pro české a slovenské dopravní podniky. Mezi dopravními fanoušky se jim přezdívá "kachny"či "kačeny."Jinak díky za radu Vám i Kejkimu (tomu ale nemohu dát dobrou odpověď neboť se mi pod jeho lištou nic nezobrazuje
). S tím sporákem je problém, protože je obklíčen různými skříňkami a policemi, které jsou přišroubované ke zdi a nechce se mi je sundavat ale jinak se nikdo k rozebrání sporáku nedostane. Na jaře se do toho pustím. Ale aspoň vím, na čem jsem. Tak ještě jednou dík
.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.