Nejste přihlášen/a.
Před lety jsem toto také řešil. V kuchyni jsem snížil strop o rozměr potrubí, nad sporák jsem pak vyvedl koleno a potrubí jsem po stropě v meziprostoru vyvedl ven na fasádu stěnou, kde jsem umístil mřížku k tomu určenou. Potrubí jsem také použil určené pro odsavače, které má speciální povrch, odolný proti usazování nečistot. Strop jsem pak udělal ze sádrokartonu. Odsavač i potrubí jsem koupil u firmy, která to vše dodávala. Do tě doby jsem ani nevěděl, že speciální potrubí existuje.
A hlavně počítej s tím,že výkon ventilátoru je nutno vyvážit.To znamená,kolik vzduchu odebereš a vyfoukáš digestoří ven,toliík studeného vzduchu do místnosti,nebo spíše do domu musíš vrátit.Pokud budeš vzduch vyfukovat,nastane zachvíli podtlak a ventilátor digestoře přestane fungovat.Toto se děje u dokonale těsných stavebPokud jsou v domě stará okna,tak tam stačí zvenčí studený vzduch nasát.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.