Prosim vas, poznate recept na závarky do polievok, ktoré vydrzia dlhsie, napriklad mrvenička. Mozem aj zo spaldovej muky robit a vydrzí? Mam totiz vela muky aj po zaruke ale vyzera dobre, tak ju nechcem vyhodit. Alebo myslite ze spaldova muka po zaruke je uz na vyhodenie? Dakujem za rady.
Já myslím že je úplně jedno z jaké mouky uděláš nudle (rezance). Když je dobře usušíš aby nechytily plíseň a zavřes tak aby se k nim nedostali moli, vydrží ti roky.
Dělám tzv. "strouhání" do polévky. Rozmíchám vajíčko s krupičkou tak, aby vznikla pevná směs a toto těsto nastrouhám najemno, rozložím a usuším. Pak sesypu do skleničky, uzavřu a mám na delší dobu k použití.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.