Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Jsem již dlouho delší dobu s plynem u Elimonu mám tři odběrní místa a nyní jsem přešel kvuli ceně,sjednocení faktur a plateb také k Elimonu od ČEZU s elektrikou.Jsem ve 3 měsíční výpovedi a ted začíná retenční oddělení ČEZU volat , přemlouvat a nabízet(tak jako mobilní operátoři).Dostal jsem konkrétní retenční nabídku a přiznám se že nedokážu nikde porovnat a spočítat vůči Elimonu zda je nabídka výhodnější a tak suprová jak retence slibuje.U Elimonu jsem risknul na zkoušku Tarif "Svěží energie" kde se ceny průměrně počítají dle burzovních nákupů.Takže to porovnání je ještě trochu složitější.ČEZ mi jen spočítal že proti lonskému roku ušetřím na jednom odběrném místě cca1500kč.Nedokázal by někdo pomoci nebo nemá s výhodností retence u ČEZU zkušenost?Přikládám i retenční nabídku:
1 439,9 Kč s DPH (1 190 Kč bez DPH) za 1MWh.. Cena je stejná jak pro nízký, tak pro vysoký tarif.. Cenu Vám garantujeme na 2 roky.. Vaše měsíční stálá platba bude 47,19 Kč s DPH (39 Kč bez DPH).S novou cenou ušetříte 1 586,95 Kč za rok oproti loňské faktuřeSilová elektřina: 4 054,10 KčDistribuce: 6 900,30 KčCena celkem: 10 954,40 Kč
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.