Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lamely roštu vypadávají z plastových pouzder

Od: vlastovka82* odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,
Co mohu udělat , aby mi lamely u roštů nevypadávaly z plastových pouzder?
Mám nové rošty a ať si sednu na postel nebo se otočím, vypadnou i 4 lamely a ležím na zemi.
Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Vrátit rošty prodejci.

Něco je na nich špatně. Asi krátké, nebo příliš měkké lamely. Další možnost je, že jste na ně příliš těžký.

doplněno 10.10.20 08:56:

Ještě mě napadlo - nemáte tam ty rošty obráceně? Nezatížené musí být lehce prohnuté nahoru.

hodnocení

1x

Tak ty rošty vyfoťte a pošlete/ukažte prodejci, ať se k tomu vyjádří, když nechcete vracet?

111®
hodnocení

0x

reklamovat, když jsou nové, třeba ti dali špatnou délku, kvedlají v klidu v pouzdrech?

vlastovka82*
hodnocení

Nosnost je 130 a tolik určitě nemám. Ano, lamely lítají v pouzdrech ze strany na stranu.
Vrátit asi bude problém, objednala jsem celou ložnici a kdoví, odkud je to dovezené.

Musíte zkontrolovat, zda-li máte rošt se šrouby správně dotažený a uprostřed správně natažený a vypnutý zpevňující popruh. Chybu ve výrobě vylučuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]