Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nevíte prosím někdo jestli potřebuje lednice z boku nějaký extra prostor? Jde mi o to, že mám mezi skříňkou a zdí, kde je teď malá a úzká prostor o šíří 55 cm a větší lednice se do těch rozměrů moc nevejdou :D Co jsem našel tak by tam byla z obou stran vůle 0,5 - 1 cm... díky za rady
Prostor na bocích lednice není důležitý, nic se tam neděje není nijak na závadu, když to bude jen ten 1 cm. Důležité je, aby lednice měla dostatený prostor za zadní stěnou, kde musí být zajištěná cirkulace vzduchu a tím i odvádění tepla od kompresoru.
Tak prostor potřebuješ hlavně proto, abys tam tu lednici nějak dostal (obejmeš ji) takže min na tloušťku ruky a rezerva...a taky potom podle typu madla...dneska není sice moc moderní klasické dlouhé vystouplé madlo, které má nějakou hloubku, ale zmínit to musím...mohlo by se ti stát, že pak neotevřeš dveře na 90°
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.