Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Máte někdo zkušenost s MAXITHERM

Od: kenis* odpovědí: 4 změna:

Zdravím máte někdo zkušenost se zateplovací barvou Maxitherm? Zdá se mi, že to vůbec nemaká tak jak jeho výrobce tvrdí. Namazal jsem tím celou cimru dvakrát včetně podlahy (3x) a furt tam je o čtyři stupně míň než v celým baráku. Místnost je podsklepena a od schodiště do sklepa oddělena štorckou asi 13cm takže je k vymrzání je předurčena, ale teplota v ní nestoupla po aplikaci Maxithertmu ani o půl stupně. Přitom zbytek baráku vytápím plynem na 18 st. C.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

rv*
hodnocení

0x

Má-li izolační vlastnosti alespoň stejně dobré, jako polystyren, její centimetrová vrstva izoluje stejně jako centimetr polystyrenu. A kolik jí tam máte vy?

U jednoduchých zázračných přípravků je lepší se informovat předem.

jabraka*

Dokonce ani tak zvaný černý polystyren nemá lepší izolační vlastnosti jako normální,bílý.Nátěry na stěny,dokonce uvnitř,jen zhoršují uplatnění rosného bodu na povrchu stěny.

JABRAKA

kejki
hodnocení

0x

Měl jste napřed číst, tenhle zázrak jsme tu ztrhali už dávno. Zateplete stěnu ze sklepa a pak případně podlahu, na zázraky nevěřte.

Nemůžu souhlasit s tvrzením o zateplení ze sklepa!

Asi před 7lety u nás v baráku zateplovali STROPY ve sklepě. Je to skelná vata nalepená na nějakým ,, ALOBALU ". Asi 12cm.

Můžu říct že od té doby co to zateplili tak u mě ve zvýšeným přízemí je podlaha studenější!

Do té doby jsem doma totiž chodil po koberci jenom v ponožkách.

Potom jsem si musel zvyknout na to co sem do té doby nesnášel.

NA PAPUČE.

POMÓÓÓC!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]