Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Postel,která nevrže?

Od: kuratko® odpovědí: 12 změna:
Zdravím,rádi bychom pořídili dceři nějakou postel. Nejlépe z masivu. Nějakou,která se jen tak nerozvrže? Měli jsme z ikey dětskou,věděli jsme,ze to nebude úplný zázrak,ale vrže po dvou letech. Posílám foto,která by se nám líbila. Ale stojí asi 10.000 bez matrací,tak by to za něco stálo.S uloženým prostorem i lůžko navíc. Poradíte odkud popřípadě pořídit kvalitní postel?
Postel,která nevrže?
Postel,která nevrže? #2

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomicek0008787
hodnocení

6x

Dobrý den.

Pokud bude divoce souložit, rozvržete každou postel... Na druhou stranu každou postel můžete vytunit tak, aby v jakékoliv poloze byť při vysoké frekvenci přirážení nebyla slyšet.

Já jsem měl stejný problém, tak jsem postel rozebral, styčné plochy děr a kolíků jsem navoskoval a větší styčné plochy dřeva jsem podlepil textilní lepenkou. Nakonec jsem vše složil a v několika místech ještě vystužil kovovými úhly.

Od té doby se na posteli pohybuji jako NINJA.

hodnocení

moc děkuji za odpověď..
tomicek0008787

Jejda... teď jsem si přečetl pořádně váš dotaz, kde píšete postel pro dceru... *smich* No pokud nechcete aby postel vrzala, až se bude vaše dcera převalovat, nebo až si tam bude povídat s kamarádka, udělejte přesně to, co jsem popsal výše. ;)

asd1

Dá se to i jednoduše vyztužit úhelníkama aby se neviklala (zavětrovat)

hodnocení

:-D:-D:-D to je v pohodě..nejdou mi posílat smajliky,ale i to pobavilo..každý pohyb se počítá..
hodnocení

Uhelkniky bychom zvládli..

jezevec*
hodnocení

2x

Pokud bys byl ochoten slevit z toho masivu, doporučuju postel typu boxspring, ta ani nevrzne, i když na ní budeš vrzat jako o závod... :)
My máme tuhle a naše spokojenost je obrovská...
postele.heureka.cz/...

hodnocení

Děkuji..mrknu na to

asd1
hodnocení

0x

Ta v odkazu je taky ze sirek, bez zavětrování, tak ta moc stabilní taky nebude.. Jsem to řešil, všechno poctivý kolem 20k... Tak jsem jí nakonec vyrobil. Materiál vyšel ca na 3k a práce na víkend včetně laku.. Postel je primitivní záležitost, rošt i matraci máš z té z Ikey, tak uděláš 4 nohy rám okolo a osazení pro rošt, příp. nějaký čela.. Ošmirgluješ nalakuješ a hotovo... Pokud chceš kvalitní postel pod 10k tak to jinak moc nejde (leda sehnat nějakou starší, to si ale můžeš s postelí přitahnout i breberky..). Nářadí moc potřeba neni, řezat můžeš ručně ocaskou, dřevo koupíš hoblovaný, vrtačka atd. doma bývá...

hodnocení

Noo..To by bylo super. Díky
asd1

senior
hodnocení

0x

To už se řešilo, jak na to.

Dětský pudr, mastek, křída pro švadleny, obyčejná křída, mýdlo, svíčka.

Vše jsem vyzkoušela, ale nepomohlo.

Až teprve - nastříkání WD-40. To zatím drží. Okolo noviny, aby nestříklo na podlahy - koberce.

Vržou styčné body dřevo . kov . dřevo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]