Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Pokud bude divoce souložit, rozvržete každou postel... Na druhou stranu každou postel můžete vytunit tak, aby v jakékoliv poloze byť při vysoké frekvenci přirážení nebyla slyšet.
Já jsem měl stejný problém, tak jsem postel rozebral, styčné plochy děr a kolíků jsem navoskoval a větší styčné plochy dřeva jsem podlepil textilní lepenkou. Nakonec jsem vše složil a v několika místech ještě vystužil kovovými úhly.
Od té doby se na posteli pohybuji jako NINJA.
Pokud bys byl ochoten slevit z toho masivu, doporučuju postel typu boxspring, ta ani nevrzne, i když na ní budeš vrzat jako o závod...
My máme tuhle a naše spokojenost je obrovská...
postele.heureka.cz/...
Ta v odkazu je taky ze sirek, bez zavětrování, tak ta moc stabilní taky nebude.. Jsem to řešil, všechno poctivý kolem 20k... Tak jsem jí nakonec vyrobil. Materiál vyšel ca na 3k a práce na víkend včetně laku.. Postel je primitivní záležitost, rošt i matraci máš z té z Ikey, tak uděláš 4 nohy rám okolo a osazení pro rošt, příp. nějaký čela.. Ošmirgluješ nalakuješ a hotovo... Pokud chceš kvalitní postel pod 10k tak to jinak moc nejde (leda sehnat nějakou starší, to si ale můžeš s postelí přitahnout i breberky..). Nářadí moc potřeba neni, řezat můžeš ručně ocaskou, dřevo koupíš hoblovaný, vrtačka atd. doma bývá...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.