Nejste přihlášen/a.
Já jsem před časem volil konstrukci závěsného WC na sádrokarton. Mísa je přišroubovaná nahoře na konstrukci a dole se tedy opírá o 2 x sádrokarton + na tom obkladačky, ale pod tím je už vzpěra v konstrukci závěsu. Takže ten moment hmotnosti uživatele tahá šouby z konstrukce a zatlačuje trochu dolní okraj a podpírá se v to případně zase v konstrukci o tu vzpěru. Postavené to mám rovnou na betonovém potěru, až potom tam mám vrstvu od Piedry. Bylo to dost pracné, teď bych volil modul na zazdění a ne na sádrokarton. Z návodu u Jiky pro zazdění jsem vyrozuměl, že je tam předezdívka dole min30 a max 80 mm.Tak bych předezdil příčovkou ytong 50 mm, Tam, kde se mísa opírá dole o ytong, bych raději vložil nějaké rozpěrné železo ode zdi ke zdi, aby se mi třeba ytong při nějakém maléru nedrtil. Ona se nějaká rozpěrná tyč k WC taky prodávala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.