Nejste přihlášen/a.
Uvažuji o pořízení shrnovacích dveří. V otvoru nemám zárubně ani obložky. Půjdou shrnovačky namontovat i bez zárubní?
Jak případně vyřešit, to aby zůstali zavřené?
Dveře užívám už třicet let Montoval jsem různé typy i v mnoha domácnostech..Pro zakotvení mají rámeček s úchyty a zámkem.také nahoře nosnou kolejničku.Takže už kvůli vzhledu je nutný nosný rám.,do nějž se komonenty dveří zamontují.Já je mám do kovových futer panelákových,musel jsem do nich vyvrtat několik otvorů pro uchycení dveří.Dveře se dodávají v délce 210 cm,je nutné je přiříznout na přesnou míru.
Nejběžnější typy jsou celoplastové lamely které se skládají na stranu,,mají držátka ,někdy i okýnka a magnetický uzávěr při plmném uzavření.Zapadnou do žlábku a magnet je v otevřeném stavu udrží.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.