Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak sladit obývací pokoj

Od: lazio odpovědí: 8 změna:
Dobrý den zajímalo by mě jestli je dobrá kombinace černá kožená sedačka konferenční stůl pod to šedý koberec a bílá obývací stěna?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sirokko
hodnocení

2x

Souhlas taky se skvělou kombinací i s podotekem babkazov, že to chce třeba červené taburetky nebo polštáře.

hodnocení

1x
Super kombinace *palec*

hodnocení

0x

Musíte vymyslet nějaké doplňky (polštáře, pléd, závěs, vázu, lustr) v křiklavé barvě. Takto by to příliš vypadalo jako "pánský pokoj".

Bábí, doplňky jistě budou barevnější, i když to v dnešní době není moc v kurzu.
Tento návrh obývacího pokoje je tzv. minimalistický :)

Minimalistický styl miluji, ale ve výstavních síních a veřejných halách, protože tenhle styl vyžaduje prostor. Na ploše 4x 5m by mi z šedé, černé a bílé bylo zima. A nuda.

Souhlasím s vámi, ale já jsem si to nevymyslela :-D

Wamp, jen tak, nechci se hašteřit. K minimalizmu rozhodně nepatří nějaká nábytková stěna. Co do ní, jestliže jsou v bytě úložné prostory? Na číčoviny! Láhev rumu mám v ledničce, skleničky v kredenci, hnihy v knihovně a na kytky něco vymyslím, pod televizi stolek.

lazio
hodnocení

Děkuji za odpovědi a rady. Pokusím se něco vymyslet na stěnu ať to není taková nuda a určitě koupím papírovou lampu nebo něco tomu podobného aby to mělo harmonický nádech

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]