Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava odpadni trubky

Od: tony* odpovědí: 2 změna:

Zdravim, cim opravit?

mam odpadní potrubi v RD z koupelky, kuchyne, umyvadla... ktere je trosku starsí a jsou tam odpadní trubky prumer 51mm. Pri manipulaci ve sklepe se mi v kolene potrubi nalomilo, a ted to tece. Spoj v kolene je lepeny. Provizorne jsem tam namatlal medvedi hovno, ale stejne to kape. Chtel jsem udelat nove rozvody v miste kde se mi to nalomilo z koupenych trubek a presuvneho hrdla, ale tyto v dnesni dobe zakoupene trubky jsou o 1 mm mensi(50mm) nez jsou vedene trubky ve sklepe. Je neco, cim bych ty trubky prumer 51 nastavil bez lepeni nejlepe na ty zasouvací kanalizacni? Dekuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Musi to jit nasunout, 1mm pujde nandat. Nove trubky maji hrdlo s tesnenim, tak bych na starou trubku udelal nabeh, namazal mydlem a zkusil nasunout. ...Pokud to nepujde, vyndejte z hrdla nove trubky tesneni, nasunte a zalepte Fixallem dek.cz/...

tony*
hodnocení

Ok vyzkousim

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]