Nejste přihlášen/a.
Zdravim, cim opravit?
mam odpadní potrubi v RD z koupelky, kuchyne, umyvadla... ktere je trosku starsí a jsou tam odpadní trubky prumer 51mm. Pri manipulaci ve sklepe se mi v kolene potrubi nalomilo, a ted to tece. Spoj v kolene je lepeny. Provizorne jsem tam namatlal medvedi hovno, ale stejne to kape. Chtel jsem udelat nove rozvody v miste kde se mi to nalomilo z koupenych trubek a presuvneho hrdla, ale tyto v dnesni dobe zakoupene trubky jsou o 1 mm mensi(50mm) nez jsou vedene trubky ve sklepe. Je neco, cim bych ty trubky prumer 51 nastavil bez lepeni nejlepe na ty zasouvací kanalizacni? Dekuji
Musi to jit nasunout, 1mm pujde nandat. Nove trubky maji hrdlo s tesnenim, tak bych na starou trubku udelal nabeh, namazal mydlem a zkusil nasunout. ...Pokud to nepujde, vyndejte z hrdla nove trubky tesneni, nasunte a zalepte Fixallem dek.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.