Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tlustší plastová deska

Od: plast odpovědí: 11 změna:

Ahoj, něco doma kutím a potřeboval bych nějakou tlustší plastovou desku (alespoň 10mm), nebo třeba bakelitovou.
Vzhledem k tomu, že mi stačí rozměr cca. 20x20cm, tak pro mne nemá smysl shánět nějakou velkou tabuli.
Nenapadá vás něco, co bych mohl běžně koupit a bylo by to vyrobeno z takového plastu?
Zatím mě napadlo jen plastové kuchyňské prkénko, ale ty bych musel k sobě slepit alespoď dvě a já bych raději chtěl něco "vcelku", nelepeného.
Ještě mě napadly plastové plotovky, ale ty zase nebývají tak široké.
Uvítám jakýkoliv dobrý nápad.
Děkuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Plastový poklop na revízne kanalizačné šachty. Žiadna láce to ale nebude. :)
Neviem, čo máte za lubom a aké máte možnosti. 200 x 200 x 10 je pomerne nezvyklý rozmer. Ak máte v okolí firmu vyrábajúcu plastové polypropylénové bazény alebo zvárané plastové nádrže, kus polypropylénovej dosky sa u nich určite nájde. Ďalej reklamné agentúry a špecializované firmy vyrábajúce logá na obchody toho budú mať hafo, ale asi menšie hrúbky.
PS: Plastové prkénko na krájanie bude z polyetylénu. Ten nezlepíte. (Ani polypropylén a im podobné termoplasty) Dá sa ale dobre zvárať.

hodnocení

3x

Tak ono není plast, jako plast. Bavíme li se o něčem ,, jako bakelit´´ tak zkuste navštívit nějakou solidnější truhlárnu. Tam možná budou mít odřezky desek Kompakt

drevmag.com/...

případně i umělý kámen Corian, Staron, Kerrock

corian.cz/...

Jinak je spousta firem prodávájících deky všech možných plastových materálů .

Důležité je, pro jaký účel to má sloužit, protože plast je velice, velice široký pojem

Plast je v tazatelově pojetí pojem opravdu široký. Protože bakelit ve skutečnosti (termo)plast není neb je (termo)set.

Reaktoplasty sa tiež radia medzi plastické hmoty. To, že nie sú taviteľné, nehrá rolu.

Jojo, to jsou ty dnešní názvoslovné inovace ..

72mona3*
hodnocení

3x
Plastové parapety. Třeba v OBI mají vždy hafo zbytků a odřezků. M.

hodnocení

1x

Kdybys napsal o co jde, tak ti někdo poradí třeba i jiný materiál, nebo jiné řešení problému.

fugass*
hodnocení

0x
Poptejte se v někde kde pracují s plexisklem, odřezek by vám mohli dát. Někde kde dělají např.reklamy.

jabraka*
hodnocení

0x

alza.cz/...

Plastové jsou i dlaždice terasové WPC materiál

JABRAKA

hodnocení

0x

Polystyrenové desky 10 mm?

jabraka*

Na thu polystyren jen pěnový.Desky z plastu jsou na trhu z PVC různých tlouštěk.

JB

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]