Nejste přihlášen/a.
Ahoj, něco doma kutím a potřeboval bych nějakou tlustší plastovou desku (alespoň 10mm), nebo třeba bakelitovou.
Vzhledem k tomu, že mi stačí rozměr cca. 20x20cm, tak pro mne nemá smysl shánět nějakou velkou tabuli.
Nenapadá vás něco, co bych mohl běžně koupit a bylo by to vyrobeno z takového plastu?
Zatím mě napadlo jen plastové kuchyňské prkénko, ale ty bych musel k sobě slepit alespoď dvě a já bych raději chtěl něco "vcelku", nelepeného.
Ještě mě napadly plastové plotovky, ale ty zase nebývají tak široké.
Uvítám jakýkoliv dobrý nápad.
Děkuji
5x
Neviem, čo máte za lubom a aké máte možnosti. 200 x 200 x 10 je pomerne nezvyklý rozmer. Ak máte v okolí firmu vyrábajúcu plastové polypropylénové bazény alebo zvárané plastové nádrže, kus polypropylénovej dosky sa u nich určite nájde. Ďalej reklamné agentúry a špecializované firmy vyrábajúce logá na obchody toho budú mať hafo, ale asi menšie hrúbky.
PS: Plastové prkénko na krájanie bude z polyetylénu. Ten nezlepíte. (Ani polypropylén a im podobné termoplasty) Dá sa ale dobre zvárať.
3x
Tak ono není plast, jako plast. Bavíme li se o něčem ,, jako bakelit´´ tak zkuste navštívit nějakou solidnější truhlárnu. Tam možná budou mít odřezky desek Kompakt
případně i umělý kámen Corian, Staron, Kerrock
Jinak je spousta firem prodávájících deky všech možných plastových materálů .
Důležité je, pro jaký účel to má sloužit, protože plast je velice, velice široký pojem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.