Nejste přihlášen/a.
Ahoj, něco doma kutím a potřeboval bych nějakou tlustší plastovou desku (alespoň 10mm), nebo třeba bakelitovou.
Vzhledem k tomu, že mi stačí rozměr cca. 20x20cm, tak pro mne nemá smysl shánět nějakou velkou tabuli.
Nenapadá vás něco, co bych mohl běžně koupit a bylo by to vyrobeno z takového plastu?
Zatím mě napadlo jen plastové kuchyňské prkénko, ale ty bych musel k sobě slepit alespoď dvě a já bych raději chtěl něco "vcelku", nelepeného.
Ještě mě napadly plastové plotovky, ale ty zase nebývají tak široké.
Uvítám jakýkoliv dobrý nápad.
Děkuji
Tak ono není plast, jako plast. Bavíme li se o něčem ,, jako bakelit´´ tak zkuste navštívit nějakou solidnější truhlárnu. Tam možná budou mít odřezky desek Kompakt
případně i umělý kámen Corian, Staron, Kerrock
Jinak je spousta firem prodávájících deky všech možných plastových materálů .
Důležité je, pro jaký účel to má sloužit, protože plast je velice, velice široký pojem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.