Nejste přihlášen/a.
Do mrazáku ne, to se používá na žvýkačku. Ručně opatrně vybrat, aby se látka neroztřepila, bodlčky mají na konci háčky a vytrhaly by se nitky, takže trpělivě.
Použijte čistící váleček, nejlepší je z Ikei, nejvíc lepí a odstraní i chlupy, vlasy, nebo vypraný papírový kapesník. ikea.com/...
Pokud máte ten rozpadlý bodlák v teplákách zapíchaný, musíte ho vybrat ručně.
Dobrý den. Mě se to také stalo na teplácích, asi před 3 týdny. Trhal jsem trávu pro slepice a tenhle ksindl se mi tam nastěhoval. Dělal jsem to ručně asi 2 hodiny. Bylo toho tam hodně. Jak jsem to čistil, tak mi připadalo, že se tam objevují další a další, a že to neubývá. Podruhé bych je radši vyhodil. Ono to tam docela pevně drželo, tak nevím, jestli Vám váleček pomůže. Já ho sice doma mám, ale nenašel jsem ho a tudíž ani nezkusil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.