Dobrý večer, uvažuju, že bych chtěla na stěnu u schodiště betonovou štěrku. Nechci totiž na schodech lišty, takže stěna by měla být omyvatelná. Schodiště je zavěšené, takže je třeba jen z jedné strany. Líbila se vám doma na schodišti betonova stěrka? Nemáte někdo zkušenosti, co to stojí a jestli se to dá natřít svépomocí? Jde to na jakýkoli povrch (dřevěný panel)? doplněno 30.09.20 09:00: Děkuju za odpovědi. Vidím, že nápad moc velký ohlas nesklízí. Napadlo by vás, co jiného tam dát, aby byla stěna omyvatelná?
Nelíbí. Ak by som sa chcel pozerať na betón, idem bývať pod most. Tieto betón imitujúce stierky sú na tom ešte ako tak. Sú aspoň hladké. Za tie peniaze by som išiel ale do niečoho kultúrnejšieho.
Něco takového udělali v čekárně u naší doktorky. Podobná je i podlaha. Připadám si tam jako v garáži. Možná je to schválně, aby se tam nikdo zbytečně nezdržoval.
Že se to nelíbí, je věc těch lidí, kterým se to nelíbí. Když se ti to líbí, tak si to tak udělej. Žádný stres. V profesním životě vidím nespočet různých baráčků, některý jsou super, jiný úplně šílený. Ale majitel je spokojený, tak to chce a mě po tom nic není. On tam bude bydlet, já ne. Ovšem abych řekl pravdu, v tomto případě neumím poradit, nikdy jsem nepátral po omyvatelný omítce. Osobně bych udělal podstupně a na zeď nalepil decentní lištu. Jako bonus led osvětlení do každýho stupně.
Pohledový beton se podle vice názorů moc do obytného sektoru moc nehodí.To,co je na snímku,je spíše benátský štuk v šedé barvě.Ten se do interieru dá použít,pokud se dobře sladí c vybavení.Ale je to záležitost dost nákladná.Pohledový beton jsem viděl použít spíše jako betonová stěna,odlitá do bednění z nehoblovaných prken.Proti gustu ale není dišputát.Já bycch dal přednost spíše vlíesové tapetě.
JABRAKA
kunka
Koukám na to. Některé vliesove tapety jsou fakt pěkně, omyvatelne a nevypadají tak surově. Jen přemýšlím, jak dlouho vydrží... V každém případě díky za tip.
Musíte se rozhodnout, jestli chcete mít vše šedé jako ostatní kolem nebo půjdete jinou cestou. Je faktem, že ta nynější móda všeho šedého je hrozná pro život. Původně se s tím začalo kvůli stavbě nájemních bytů, protože je to univerzální barva a nakonec to všichni přebírají jako stádo, přitom je to pro citlivé lidi i deprimující. Znám domy, kde mají šedý obývák, šedou kuchyňskou linku, šedou fasádu a kdovíco ještě. Dobře vám to tu napsali, je to jako bydlet pod mostem. Zajímalo by mě, kolika lidem se to opravdu líbí a kolik lidí tuto šeď v jakékoliv podobě "miluje", protože je to in.
Můj vkus toto nenií, působí to na mě syrově, studeně a nedokončeně. Ale Vám by se zase asi nelíbilo v čem bydlíme my, a o tom to je. Každý ať si to doma zařídí tak aby se v tom cítil dobře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.