Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, je mi 28 a zvažuji že bych se osamostatnil a vzal hypotéku. Dům a pozemek mám, musel by se ale zbourat a postavit nový. Našetřeno mám nějakých 600 tisíc. Myslíte že bych dostal hypotéku cca 1,5 milionu s tím že bych ji platil pouze sám ze svého platu? Plat cca 25-29 tisíc čistého. Přítelkyně ještě par let bude studovat. Díky
Proč chodíš ke kováříčkovi, když se můžeš zeptat u kováře. Oslov kteroukoli banku, která hypotéky poskytuje.
@roman1: Možné to pochopitelně je. Ale jen konkrétní banka ti odpoví, zda ti na základě výše tvého platu tu hyportéku poskytne.
Máte málo peněz.
Vůbec nepočítáte, že zbourání starého domku a odvoz na skládku Vám firma napočítá pěkných pár desítek tisíc.
Třeba okolo 250 000.
Záleží, jak daleko je skládka, jestli tam je azbest.
Nejdříve zbourejte a teprve potom pouvažujte, co postavíte a za kolik. Třeba malá dřevostavba?
A o hypotéku se zajímat až potom. Podmínky se stále mění.
Dostanete, v odkazu máte dole tabulku na jakou výši dosáhnete. Pouze si moc nedokážu představit, jak budete ze zbytku peněz žít, když přítelkyně ještě studuje? porovnej24.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.