Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Litý anhydrit vs schod

Od: josepha* odpovědí: 6 změna:

mužu mit při liti anhidritu s polystyrenu udelany schod o 3CM jelikož tam PT pod linkou nebude

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

jako slabší polyš? ano můžete ale proč? to se prodraží o 3 cm anhydridu

josepha*
hodnocení

protože tam bude vrstva 16cm polyše s topenim a pod linku bych to zvedl na 18cm polyše je to 5m2
jabraka*

Nevím,jestli je rozumné nalít anhydrit rovnou na EPS.Je poměrně křehký a na polystyrenu stačí šlápnout patou a je tam díra.

Jde o tepelnou izolaci?

JABRAKA

josepha*
hodnocení

ano přijde esp100z na to folie a anhydrit a nekde bude topeni. je to špatne

Já tomu nějak nerozumím. Vždyť všude se píše, že pro podlahové vytápění je anhydrid dobrý. Nebo jde jen o ten čistý polystyren?

Bod za odpověď máte ode mě, spletl jsem se, když jsem chtěl dát odpověď :)

hodnocení

0x

abychom nevedli zbytečnou polemiku o lití andrydu, zeptejte se firmy, zdali Vám neleje na EPS 100Z.

Je to naprosto normální, nevidím jediný důvod proč ne přímo na polyš, (samozžejmě tam musí být "kvalitní igelit")

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]