Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chci se pustit do rekonstrukce, ale protože elektřina je už v domě v mědi a zásuvky apod. vše vyhovuje, nechci předělávat elektřinu. Nicméně chlapík ze stavební firmy mi řekl, že jističe (na fotce) určitě nelze přemístit, což jsem původně chtěl, protože ty kabely nelze nastavovat, a všechny rozvody by se musely předělat. Pokud je to tak, lze je alespoň nahradit něčím modernějším? Protože tohle - v hlavní chodbě - je dost nehezké.
Díky moc
elima.cz/...Vsechno jde. Dejte tam rozvodnici na 36modulu, kabely budou mit smotane rezervy pod Premix deskou. Pro sikovneho elektrikare to nebude problem napojit. Urcite nemusite predelavat celou elektroinstalaci, pokud je v cu.
No už jsem viděl podstatně horší provedení rozvaděčů - a to paradoxně i v truhlárnách, kde bych se bál přinejmenším toho, že to komplet shoří.
Je ale fakt, že bakelitové jističe nejsou výkřikem poslední techniky (nicméně fungují ) stejně tak stykače bez krytování nejsou to pravé ořechové.
Pokud jde jen o estetično - udělal bych na to skříňku.
Pokud chcete investovat víc, je možné pochopitelně vyměnit celý panel za novou rozvodnou skříň včetně jističů a stykačů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.