Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký geberit je zde použitý v SDK?

Od: haha25 odpovědí: 4 změna:

zdravíčko všem zdejším

prosím Vás pomožte mě, dle

tohoto videa , jaký je zde použit geberit? pač koukám, že geberity mají tlouštku 12cm (nebo se špatně koukám?), a ve videu jsou použity CW,UW,UA profily pro SDK stěnu. A max šírka těchto profilu je 10cm. Ve videu ten geberit je schován včetně odpadů v šírce těchto profilu a zaklopen sadrošem.

Takže to normálně vleze do 10cm stěny jak geberit tak odpad nebo je to speciální geberit užší? Přeci DN100 má průměr v hrdle cca 114 ne? to se nemuže vlezt do stěny s profilama UW 10cm. To asi musí být pak širší stěna, že např geberit bude usazen do profilu UW10cm a pak hned vedle bude ještě třeba UW5cm, a až pak záklop, taže stěna třeba 15cm široká.

pochopil jsem? děkuju všem kdo chce a pomůže, poradí

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Pripojne koleno Geberitu ma prumer 90mm, ne 110mm. K tomu dodava redukci z 90 na 110. Ale jinak do te pricky Vam to vyjde, konstrukce, sadrokarton, lepidlo s obkladem. Samozrejme, kdyz bude pricka silnejsi, tak se nic nestane.

haha25
hodnocení

hm asi tak, takže možná raději silnější příčku (dvojtou, 10+5cm) a je klid

hodnocení

0x

Máte to v hlavičce videa -Doufix Sigma 8 cm

haha25
hodnocení

aha no jo, nevšiml sem si, pardon

P.S. a ten duofix Sigma 8cm má rozdíl v tom, že je menší nádobka na wodu nebo v čem prosím? ja na to neprišel..*hi*

nicmeně zde musí bý aj jiný odpad? protože by se nevešel do šířky 100. Mám zato, že odpad by měl bejt DN100, takže s hrdlem to je víc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]