Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Wafky Mora přenos hluku z ulice

Od: jarkaf odpovědí: 9 změna:

Mám dotaz ohledne přenosu hluku dopravy ze silnice do bytu skrz wafky Mora. Da se tomu nějak zamezit? Je to jako bychom meli pootevrene okna ven. Existují nėjake jiné wafky, kvalitnější?

Zvláštní na tom všem je, kdyz jsme ten byt kupovali ( nastěhovali jsme se před 3 dny), extra jsme si davali pozor aby byl v byte hluk minimalní. Podle mne předchozí majitelé něco museli udělat, ucpat je, co ja vím, protože zde byl naprostý klid. Ten rozdiĺ je markantni.

Díky za vsechny zkušenosti

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

ne dělají to všechny které mají odkouření přes zeď ven

jabraka*
hodnocení

2x

Syn bydlí v domě,kde měl majitel stejné problémy.Ucpal otvor hadrami a usnuli s manželkou natrvalo.Našli je po týdnu.

Asi by bylo řešení,přikrýt otvor zvenčí mekkou deskou s centimetrovou mezerou zachovat přístup vzduchu a vyfuk splodin.

JB

Asi bych zvenci nic nezakryval*nene*

Jardo, promiň již jednou jsme Ti vysvětlili, že to tak nemůže být. Páč vzduch se nasává zvenku mezi dvěmi trubky a uvnitř je druhá trubka, která pouštá zplodiny ven. Dovnitř fo místnosti nic nemůže jít. Je to blbost.

když komínek ucpe byť jen pavučina a kamna zhasnou a nehoří takže nic takového se stát nemůže

hodnocení

2x

Jarko, to nelze zrušit, jen zmenšit malým topidlem, ale to zase nevytopíte místnost.

Podle mne předchozí majitelé něco museli udělat, ucpat je, co ja vím

Už dlouho jsem takovou hloupost nečetl. To nejde něčím ucpat.

jarkaf
hodnocení

Milane, ja nerikam ze v tom v te chvili topili, ja jen premyslim jak to, ze kdyz jsme tam byli pred koupi 3x nic jsme neslyseli a ted tomslysim jakobych mela otevrene okno. To prece není normalní.

žiju v bytě, kde jsou 40 let dvoje Wafky, nedovedu si představit, že by nějakou úpravou šlo zmírnit hluk z ulice. Zkuste vyfotit kamna. Nebo se koukněte, jak byste je sama zakryla, aby nebyl slyšet hluk. To nejde.

hodnocení

0x

Snížit by to mělo jít topidlem s litinovým výměníkem,plech funguje jako membrána

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]