Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat náhradní (švédský) plátek na dřevo 800mm v Praze?

Od: tibet* odpovědí: 19 změna:

dobrý den,

trh je zaplněn různými plátky s různými délkami, ale začíná být trochu problém sehnat náhradní ( švédský ) plátek na dřevo ( suché + mokré ) na obloukovou pilu na délku 800mm / viz obrázek

zkoušel jsem bauhaus i rouska , protože jsem si myslel, že narazím třeba na bahco apod., ale mají úplně jiné míry, než potřebuji.

předem děkuji všem za laskavost, rád bych to chtěl zakoupit v Praze.

pokud by se k tomu dalo přikoupit i to plastové ochrané pouzdro na plátek, tak to by bylo úplná fantazie:)

Kde sehnat náhradní (švédský) plátek na dřevo 800mm v Praze?

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gazda*
hodnocení

2x
pilanamarket.cz/...
Zjistit, kde prodávají v Praze věci od Pilany a najít přesnou specifikaci, jestli je to správný pilový list. Zkuste projít jejich stránky. Nebo se přímo zeptejte, kdo v Praze prodává jejich zboží.

Neříkám že Pilana je špatná ale do švédské kvality má daleko.Osobně odzkoušeno

tibet*
hodnocení

dobrý den, děkuji za tip, jistě to určitě někomu udělá radost.

já však hledám švédskou kvalitu.

přeji hezký den!

hodnocení

0x

Kde sehnat v Praze neporadím,kupuju úplně na opačném konci republiky. Ale tenhle plátek je na mokré dřevo

tibet*
hodnocení

dobrý den,

mohu vědět o jaký název / ID produktu / firmy se jedná?

děkuji

Bohužel od Prahy trochu dál.

kumbar.cz/...

honzek.cz/...

tibet*
hodnocení

děkuji za odkazy.

a o jakou značku pilových plátků se jmenovitě jednalo?

Bylo toho víc ale na švédský plátek dodnes vzpomíná švagr když jsme ruční pilou ořezávali douglasku nad drátama el. vedení .Bez žebříku,s jištěním lanem... žádná motorovka jen kvalitní švédská ocel

Plátky ze švédské oceli mají v nabídce třeba v níže uvedeném odkazu, ale nějak mi tam zase nesedí Vámi udaná délka a délka v nabídce. Ale za případné zavolání tam nic nedáte.

stanley-works.cz/...

tibet*
tak ani na stanley-works.cz/ to nemají :(
poslali mi odkaz na pilanu.
tak to je smutné...

tibet*
hodnocení

0x
děkuji za tip.
poslal jsem tam maila, tak uvidíme, zdali zdali se vítězoslavně k tomu plátku dostanu:). přeji hezký den!

tibet*
hodnocení

firma kumbar.cz má akorát bahco, ale s jinými roztečemi otvorů, které však ani za mák nepasují na tu naší obloukovou pilu. *zed*

uvidíme jak to bude s těmi dalšími nabídkami...

tibet*
hodnocení

bohužel, zatím jsem nenašel výrobek s požadovatelnými parametry.

█▓▒▒░░░ tak to je smutná realita ░░░▒▒▓█

asd1

Tak si sežeň oblouk který pasuje nebo laserem vypálit díry aby to pasovalo...

Souhlas že Pilana je laciná sr. Bahco OK od nich mám ocasku a je super.

tibet*
hodnocení

taky moc díky za radu!

patronka*
hodnocení

0x

A co třeba koupit celou pilu novou, zas tak moc drahá není a než se s tím shánět...Tady na př. Bahco :)

naradi-profi.cz/...

tibet*
hodnocení

moc díky za tip!

to je asi jedna z nejlepších rad, kterou jsem tady zaznamenal. palec nahoru! ( ʘ‿ʘ )

asd1

Spíš tuhle, nebo pokkud to je na syrový dřevo tak jiný plátek..

naradi-profi.cz/...

tibet*
hodnocení

oboje jsou luxus! o víkendu jsem testoval bahco plátek na suché dřevo ( měl jsem předtím koupený jen na syrové ) spolu s pilou boreal21 a maximální spokojenost!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]