Nejste přihlášen/a.
V bytě (2+kk) tento tvar kuchyně: vseprovasdum.cz/...
Byt budeme rekonstruovat na pronájem, protože se stěhujeme do většího. Chtěl jsem vzít kuchyni z IKEI, ale oni mají rozměry skříněk jenom násobky 20 cm. Takže u linky bude chybět asi 15 cm k rohu kuchyně.
Myslíte si, že to bude vypadat špatně? Neřešil jste někdo nějaký podobný problém - jak jste vyřešili?
Být Vámi, nechám to být. Nájemník jistě nějak projeví vlastní fantazii a místo vhodně využije. Já bych si do takového místa pořídila třeba něco z "drátěného programu" a podle množství světla tam umístila květináčky s nějakými převislými květinami. Z obytného prostoru by na ně byl pěkný pohled. Nebo bych tam chtěla mít lištu na chňapky a utěrky. Do vlastní kuchyňské skříňky přišroubovanou, na cizí jen připevněnou nějakými přísavkami.
Řešení ideální, ale opravdu bych chtěl vidět šikovného truhláře, který to udělá za stejnou cenu a v nějakém rozumném termínu.
Přesně tak Ikea je co se týče kvality kuchyní na tom docela slušně za ty peníze poměr cena výkon.Na truhláře v dnešní době vytíženosti řemeslníků bude čekat "10 let" a pak to ještě pořádně zacvakáte. Ale to je nechci pomlouvat že jsou drazí ale oni se na ty ceny velkých nábytkářských společností prostě nedostanou.
Známý truhlář mi řekl, že za cenu IKEA kuchyně (bez spotřebičů samozřejmě) nenakoupí ani materiál..
Kdybych zařizoval byt pro sebe na bydlení, určitě bych si to u truhláře udělat nechal. Ale kdoví co v tom bytě bude za nájemníky a co z kuchyně po pár letech zbyde...
chtěl bych vidět řemeslníka, kterej by kdy nepoužil větu "za to nenakoupím ani materiál" to je takový klišé až to bolí...na tohle vždycky odpovídám...že to, že on to neumí za ty peníze nakoupit, neznamená, že to nejde...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.