Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bidetová sprška - kolik místa?

Od: spetr* odpovědí: 6 změna:

Řešíme problém na WC s bidetovou sprchou, kterou manželka chce. Já už nevím kde se jinde zeptat, nikdo ze známých jí nemá..

Místnost WC bude mít po vyzdění a vydlaždičkování šířku 90 cm (délka místnosti je asi 120 cm). Stavbyvedoucí nám tvrdí, ať si nedáváme WC na střed stěny, ale ať ho posuneme více k jedné straně, aby bylo více místa na manupulaci s tou sprškou. Jenže podle mě bude WC které nebude uprostřed stěny vypadat blbě (otevřu dveře které budou přesně uprostřed a WC bude šejdrem).

Nemáte prosím někdo bidetovou spršku na zdi, která je ca 25-30 cm od boku WC? Je to dostatečný rozměr nebo radši dát na radu stavbyvedoucího a posunout WC třeba o 10 cm víc vlevo?

Bidetová sprška - kolik místa?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Mám wc uprostřed, cca 80cm a ta sprška nezabere žádné místo, takže posunutí ke kraji je zbytečné.

hodnocení

3x

Panelákové WC, šírka 80cm. Manipulácia so sprškou bezproblémová. Vidím ako výhodu, že sprška nie je ďaleko od ruky. Misu umiestnite do stredu, miesta okolo máte nadostač.

Bidetová sprška - kolik místa? #2

liduli
hodnocení

2x

Máme WC s bidetovou sprškou v koupelně za zídkou. Je tam vana, za ní zídka, za zídkou WC - schválně jsem šla měřit a máme míry 24 cm z každé strany WC (celková šířka cca84cm), spršku máme umístěnou po pravé ruce na zídce, místa je tam ažaž, nemusíte se toho bát. L.

hodnocení

1x

Dal bych bidetovou sprsku se stojankovou umyvadlovou baterii a male umyvatko na wc. Rozmer umyvatka je 50x20. Jeste lepsi je osadit na misu wc bidetove sedatko-je potreba privod el. a vody. Jinak wc bych nechal uprostred.

hodnocení

1x

Zkuste si před koupi bidetu přečíst otázky a odpovědi/......máme tento přídavný el/... už pár let a neměnili bychom...taky jsme řešili nedostatek místa...je na různé WC mísy...více v odkazu, ke konci stránky...někde ve starých odpovědích o něm píšu. Jsou i levnější, vybírejte...

kolemjdouci
hodnocení

0x

Mám dotaz. Nikde jsme se nesetkal s bidetem (sprškou) - k čemu slouží vím, ale jak se používá? To má jako každý člen svůj ručník na osušení? Nebo se osušuje papírem? Jen se oplachuje proudem vody nebo i mýdlem? Děkuji za poučení. Zvažujeme, zda instalovat bidet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]