Má někdo zkušenosti s opravdu dobrým bezdrátovým zvonkem? Nemyslím tím videa a všelijaké bejkarny,ale aby spolehlivě fungoval. Klidně i dražší díky za rady
Baterka A23 na 12V v elektrobocku vydrží rok až 1 a 1/2 roku dle četnosti zvonění úplně vpohodě. Za mě spokojenost. Rozhodně bych nekupoval laciný zvonek a pak ho vylepšoval zdrojem k tlačítku...
Spolehlive mi fungoval i obyc z lidlu, problem je s bateriemi. Jak se ochladi, nedej boze zacne mrznout, jdou rychle do kopru. Takze jedine s napajenim venkovni jednotky ze site, ale musite tam mit privod..
juelen
No a na ten jsme právě zapomeli a není a nejsou i nějaký dražší zvonky okolo třeba 2.000 které to mají trochu vyladene ty baterie? Co jsem slyšel tak někomu ty zvonky blbnuly že zvonily i samy od sebe a tak
Baterie lithiové do venkovních teplot existují (-30°C až +60°C), ale cena jednoho článku začíná zpravidla na 130 Kč. Kdysi se kupovaly do zrcadlovek - foťáků.
Trochu se svezu s otazkou. Mam namontovany rozvadecovy zvonek, ktery opravdu nejde slyset. Koukal jsem, ze electrobock ma univerzalni vysilac pod klasicky vypinac, ktery by tak sel nakombinovat.
Technika se pořád vylepšuje. ALE - pamatuji si piezo zapalovače hořáků u plynových sporáků a životnost nebyla moc dobrá. Rok nebo dva. Piezo krystal se musí mechanicky namáhat a pevnost krystalu se asi časem naruší.
Měl jsem z LIDL postupně dva. Duplicitní zvonek od vrat na zahradu. Postupně během tří let se zmenšoval dosah. Údajně se zhoršuje rezonanční VF obvod. Zkrátka není děláno do venkovních podmínek. Stále fungoval, jen dosah signálu byl už méně jak 5 metrů, pak jsem zvonky vyhodil.
Spolehlivý bezdrátový zvonek poznáte podle toho, že v tlačítku je baterie 12V. 3V baterie apd nemá dostatečný výkon. Baterie nám vydrží min rok a i v zimě zvonek funguje dobře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.