Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chtěl bych vědět Váš názor... dělám rekonstrukci v panelovém bytě. Původní podlahy lino, které jsem strhl. Po linu zůstal na podlaze filc s lepidlem. Chci dávat lepený vinyl, což znamená srovnat podlahu nivelací, že. První otázka... jak moc musím odstranit daný filc s lepidlem? V menších místnostech jsem poctivě oškrabal škrabkou. Teď ve větší toho na podlaze zůstalo docela dost a nějak na to jen škrabkou nemám nervy (viz foto). Proto mně zajímá jak moc je potřeba to odstranit pro nivelaci. Další otázka... kde už jsem nivelaci provedl, tak se udělali malé prasklinky, když po tom člověk přejde tak se nezdá, že by to něčemu vadilo. Musím to přelít ještě jednou nebo to tolik nevadí na oložení lepeného vinylu. A poslední dotaz... spáru mezi pokoji (viz foto) mám nejdřív vyspravit čím před tím než vyliji nivelací. Děkuji
Jestli je to lepidlo , které reaguje na vodu v nivelaci, musí dolů. Minimální zbytky pak přetřít spojovacím můstkem, ne penetrací. Pokud to neuděláte, nivelace popraská během tří dnů a to tak, že budete muset odstranit a provést, jak radím..Malé prasklinky na fotu, pokud jsou staré cca 1 den se mohou během 2 dalších dnů změnit v opravdové krátery!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.