Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyměnit vložku k dopisní schránce

Od: ingjirimares® odpovědí: 10 změna:
10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Rozlomit zamek plochym sroubovakem. Uplne se cely vysype a dat novy zamek.

hodnocení

Dnes jsem to podle této rady zkusil a vylomil jsem 5 zámků, každý během pár sekund. Dávám body*palec*

kepler*
hodnocení

2x

Přesně stejný případ jsem řešil, když jsem se nastěhoval do jiného bytu a předchozí nájemník nenechal klíček. Tyhle zámky se dají odemknout kdečím, mně do toho fungoval dokonce i klíček od lankového zámku kola. Pak už jenom stačí zámek odšroubovat zevnitř.

hodnocení

0x

Jakou vložku u jaké schránky? Foto by nebylo? Schránka je odemčená nebo zamčená?

doplněno 14.09.20 21:44:

Mám takový kulišácký nápad. Schránku mám, pravda, starší, ale nejjednodušší bylo půjčit si klíč od souseda, kombinací bylo velmi omezené množství. Tady to ale asi neklapne. U některých schránek stačí plátek pilky na železo a říznout drát, co je místo pantu. Některé jde opatrně vypáčit.

14.09.20 21:34
hodnocení

Jak vyměnit vložku k dopisní schránce
hodnocení

Samozřejmě zamčená

Odemknout a odšroubovat

14.09.20 21:38
hodnocení

Čím?

hodnocení

0x

Buď odvrtat vrtačkou, nebo rozlomit velkým šroubovákem za použití síly. Je to i v oficiálním návodu přímo od výrobce schránek. Doporučuji šrobovák s dírou v rukojeti a vzít to druhým na páku.

hodnocení

0x

Odemknout.

Je na to saha a vybrat spíš takového toho sněhuláka a tím to zamačkávat po obou stranách a je to otázka 20s max.

Nebo odvrtat. Tyhle zámky mají jen pár stavítek a pak rozlomit plochým šroubovákem.

Nebo zámečníka a je po problému.

google.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]