Přesně stejný případ jsem řešil, když jsem se nastěhoval do jiného bytu a předchozí nájemník nenechal klíček. Tyhle zámky se dají odemknout kdečím, mně do toho fungoval dokonce i klíček od lankového zámku kola. Pak už jenom stačí zámek odšroubovat zevnitř.
Jakou vložku u jaké schránky? Foto by nebylo? Schránka je odemčená nebo zamčená?
doplněno 14.09.20 21:44:
Mám takový kulišácký nápad. Schránku mám, pravda, starší, ale nejjednodušší bylo půjčit si klíč od souseda, kombinací bylo velmi omezené množství. Tady to ale asi neklapne. U některých schránek stačí plátek pilky na železo a říznout drát, co je místo pantu. Některé jde opatrně vypáčit.
Buď odvrtat vrtačkou, nebo rozlomit velkým šroubovákem za použití síly. Je to i v oficiálním návodu přímo od výrobce schránek. Doporučuji šrobovák s dírou v rukojeti a vzít to druhým na páku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.