Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřeboval bych poradit jakou z těchto tří firem si vybrat na dodávku plastových oken. Dodávám, že cenově jsou na tom bez mála stejně.
AOP - profil PANORAMA PA 7000, 7 komor, stavební hloubka 75 mm, 3 těsnění, trojsklo U=0,6 W/m2K, kování WINKHAUS
Alfa okna- profil GEALAN S8000 IQ , 7 komor, stavební hloubka 74 mm, 2 těsnění, trojsklo U=neznám , kování ROTO NT
V-Okno - profil GEALAN 8000 , 6 komor, stavební hloubka 74 mm, 2 těsnění, trojsklo U=0,6 W/m2K, kování MACO
Moc děkuji za rady. Jiří Gargulák
Ty nejlepší okna má každý doma, ale osobně bych vybral z Vaší nabídky ...3 těsnění...
Jen se zeptám, nabízejí jaký rámeček mezi skly? provedení a rozměr?
díky
Tak jsem něco zjistil: ptn+ - 14 - F04000 - 14 - ptn+ - Ar / Planibel Top N+ - 14 - Float 4
mm - 14 - Planibel Top N+ - argon, izolační trojsklo U=0,6
Je to ono?
Dobrý den, ještě bych měl jednu otázku kolem výběru plastových oken. Už se rozhoduji mezi dvěmi firmami a potřebuji poradit co je pro mne lepší:
AOP - profil PANORAMA PA 7000, 7 komor, stavební hloubka 75 mm, 3 těsnění, trojsklo U=0,6 W/m2K 4-16-4-16-4 argon rámeček TGI Spacer, kování WINKHAUS
nebo:
OKNOHIT - profil GEALAN S8000 IQ , 6 komor, stavební hloubka 84 mm, 2 těsnění, trojsklo U=0,8 W/m2K 4-12-4-12-4 argon, kování MACO
Děkuji
Dobrý den, ještě bych měl jednu otázku kolem výběru plastových oken. Už se rozhoduji mezi dvěmi firmami a potřebuji poradit co je pro mne lepší: AOP - profil PANORAMA PA 7000, 7 komor, stavební hloubka 75 mm, 3 těsnění, trojsklo U=0,6 W/m2K 4-16-4-16-4 argon rámeček TGI Spacer, kování WINKHAUS nebo: OKNOHIT - profil GEALAN S8000 IQ , 6 komor, stavební hloubka 84 mm, 2 těsnění, trojsklo U=0,8 W/m2K 4-12-4-12-4 argon, kování MACO Děkujizde nepíšete o hluku, jako jinde, proto doplním, silnější sklo. Ti co uváději " Uf rámu nebo Uw celého okna" dobře poznají, že se jedná o hodnoty jen skla.
Žádná. Samostatně bez vzduchotechniky s výměnou vzduchu nejsou vhodná žádná okna, která vzduchotěsně vytvoří z bytu terárium. Ideál-kastlová okna které mají dostatečnou vzduchovou infiltraci.
Olouvám se, zapoměl jsem dodat, že se jedná o Baťovský půldomek, který má klasickou 30 cihlovou zeď plus ze vnitř dutá cihla na kant. Máme v plánu venkovní zateplení 10 cm. Kvalitnější okna chci kvůli odhlučnění. Dům se totiž nachází v blízkosti hlavní cesty a někdy je hluk opravdu neůnosný. Souhlasím s panem Cukrářem, že pokud jsou okna správně zapravená a používají se tak jak mají, tak by neměl nastat problém s "teráriem".
se prostě
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.