Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebuji poradit skrze sušičky na ovoce. Ráda bych si nějakou pořídila, jenže nevím, zda mám zainvestovat do levnějších sušiček kolem 1200Kč nebo o něco dražší, kde je vyšší výkon kolem 500W? Klidně ocením nějaké konkrétní tipy.
Měl jsem kdysi kulatou od ETA, kde byl teplý vzduch hnán zespod nahoru do pater plat. Nedal se regulovat výkon. Opruz byl ten, že dolní plata byla přesušená a horní nedosušená, takže se to muselo pořád hlídat a plata přeskládávat.
Jelikož nejčastěji si doma dělám sušené maso (jerky) hledal jsem něco vhodnějšího. A nakonec koupil Breezer G21 ( susicky-potravin.heureka./...) - cena od 3600 Kč. S tou jsem velmi spokojený. Zdroj tepla je v zadní stěně a plata se tak prosušují rovnoměrně - horizontální řešení. Lze nastavovat teplota a má i časovač (oboje digitální). Solidní nerezové provedení namísto plastů. Výkon až 650W.
Každý bude chválit svou sušičku, tak snad z odpovědí si vyberete. Mám již druhou sušičku, první měla dírková plata a bylinky propadávaly, hodně nerovnoměrně sušila, po sezóně šla z domu.
Nyní mám 3 roky sušičku s plnými platy, motorem nahoře, také se musí při dlouhém sušení sem tam přehodit pořadí plat, ale není to nic hrozného. Jsme spokojena s tímto
Tak já mám už třetím rokem tuto sušičku a nemohu si ji vynachválit. Suším i maso naprosto bez problémů a je velmi chutné. Dá se nastavit čas až na 48 hodin a hlavně se dá nastavit i teplota. Plata jsou otáčivá, na jedné straně jsou na vyšší kousky potravin, třeba půlky švestek, nebo meruňek a když se otočí, tak se je to na třeba na tenké plátky hub, nebo toho masa a tak dál. Předtím jsem měla tu základní kulatou, ale tam nešla nastavit teplota. Fungovala a vlastně ji mám pořád, ale s touhle se to nedá srovnat, tak už ji dávno nepoužívám. Takže doporučuji si raději pár korun přidat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.