Nejste přihlášen/a.
Zdravím, v Praze na Chodově u nákup. centra už nějaký čas vídávám toto na fotce. Vždycky jsem si říkal, že je to asi na kola, protože je to hned u jednoho ze vstupů do centra a hned u zastávky MHD. Ale objevil se na tom nápis, že to na kola není. Tak nad tím dumám, k čemu to tedy slouží?
Na vozíky? To se mi nezdá, je to hned u zastávky, neumím si představit, že by se tam motali lidi s vozíkama. Mno já tam vlastně nikdy neviděl ani koloběžku, jen občas připoutaný kolo. Ten chodník je přes den hodně frekventovaný, skoro hlava na hlavě.
Je to konkrétně tady: link na panoramu /...
Tak potom ano, je to na jízdní kola, jen správa budov Chodova s tím z nějakého důvodu nesouhlasí. Ten důvod bude patrně množství lidí. Při panice by byla kola v únikové zóně
Jako kdyby takových nesmyslů bylo po městech málo. Kdyby to bylo na vozíky, tak tam budou a nebudou tam nějaké cedule. Také by tam byl řetízek pro uchycení vozíku, tak jak to bývá.
to ingjirimares® : Ano tak nějak to asi bude. Původně to asi bylo na kola, dlouhý čas se to tak používalo a teď už se to z nějakého důvodu správě komplexu nehodí do krámu. Je mi stále nedochází ten důvod, proč se někdo rozhodl, že se to nesmí používat jako stojan na kola. Zdůvodnit to únikovou cestou sice lze, ale byl by to jen oslí můstek, protože o kolik víc by průtoku davu bránily zamčená kola v konstrukci, která tam samotná ale stále je?
Nevím, já se tam snad na to půjdu zeptat, mě to prostě zajímá
.
to ferax@ : Kostrukce na vozíky nemusí být jen formát který znáš z Billy. Kdybys už něco v životě viděl, tak bys tohle nikdy neřekl. Jezdím jako turista na kole po středočeském kraji a už jsem v místních krámcích a konzumech viděl takové šílenosti sloužící k ještě větším šílenostem, že už se ničemu moc nedivím
to ferax@ : Nesmysly na celé této stránce píšeš pouze ty. Jsi nejspíš jeden z těch postižených, co musí být ten nejchytřejší i za tu cenu, že by si měl vymýšlet a fabulovat fakta. A přitom si neuvědomuje, jak je to trapné.
jj, to je nejlogičtější vysvětlení, tady na streetview je dokonce kolo vidět. Ale co ta cedulka?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.