Přemítám nad tím, zda umístit baterii na desku nebo přímo do dřezu. Co je výhodnější? I dřezu vidím je jedinou nevýhodu, ze se kov prohýbá - tak aby to nezlobilo.
Do drezu. Pri batériách býva výstužná podložja, ktorú na nerez zo spodnej strany pred montážou prilepíte. Ak by ste spravili dieru do dosky, dostane sa tam vlhkosť, doska nabobtná, pri vyschnutí sa scvrkne, netesnosť pre zatekanie sa zväčší a skazonosný cyklus naberie na obrátkach. Za pár rokov doska uhnije, zostane len laminát a vo vnutri kompost.
olinl
Souhlas s miso, raději zadělat do dřezu, voda z páky steče do odtoku. Otázkou je, jestli se ta baterie vejde ze spodu do plánovaného prostoru nerez. dřezu a linky a to ohledně montáže. Občas tam překáží dřevěná výztuha a nedá se baterie dobře přimontovat. Tuším že se používaly trubkové klíče-koukám na obrázku je asi jiný typ baterie + úchytu ke dřezu či desce.
V desce lépe drží nežli v plechu. Podložka pod pomůže, ale pořád to není úplně ono. Ale může se klidně stát a stává se, že se zkrátka baterka za dřez do desky nevejde. Pak je jediná možnost, dát baterku do dřezu.
Přesně nad tím přemýšlím, jestli se při používání bude prohýbat (jako, že skoro určině ano), tak je to na nic. Naví cbych otvor musel udělat a dřez ještě mohu poničit a nikam to ne vyřezání vozit nebudu.
Asi to na 99% půjde do deska a mám jistotu, že se při používání ani nehne. Dík za názor.
dřez je ze Siko siko.cz/... Mám to do nové fotografické dílny, kde se často pracuje s vodou.
Určitě do dřezu. Pokud je dřez laciná sr. ze slabého plíšku, tak je vhodné dospod udělat výztuhu (ideálně 2mm nerez plech a nechat vyříznout laserem)..
Pokud má být baterie určená pro uchycení na plech dřezu, tak v tom místě na dřezu musí být otvor pro baterii a ještě nějaké prolisování (nebo výztuha), které zpevní prostor pro uchycení baterie.
Pokud má být baterie uchycená v pracovní desce, tak záleží na tloušťce desky a na tloušťce, kterou obsáhne uchycení baterie. U baterie v pracovní desce je riziko, že se ti do pracovní desky bude dostávat kolem baterie vlhkost.
Půjde do desky. Je to (pro mě) jednodušší, díky za názory. Dřevěná deska z masivu bude natřena voděodolným nátěrem, takže dřevo nebude v přímém kontaktu s vodou.
Aká je to drevina? Predstava, že drevo v tom mieste ochráni dlhodobo nejaký v domácich podmienkach zhotovený náter je úsmevná. Jedná sa o veľmi namáhaný detail! Budem Vám samozrejme držať palce. Ale ja by som zháňal vykružovák do nerezu.
do drezu, tolik se opravdu neprohyba ani velky.. jen mirne pruzi, kdyz mate dlouhou U sprchu jako ja. Vykruzovak na vrtacku nemam a vzdycky jsem montoval drez o vikendu nebo odpo, tak jsem pokazde otvor vysekal dulcikem na hranolu a opatrne malyma klestema plech vytrhal jak plechovku na sardinky. V desce to mam u grilu kde je jen kulaty drezik a to neni ono, v kuchyni bych to nechtel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.