Dobrý den stavím betonový plot ze sloupku a do nich přijdou nasouvat vrchem betonové desky. Vše ok. Za každý sloupek když vemu(opatrně ) drží ,když tuknu dlaní tak pěkně zapruzi. Jen jeden se malinko vikla asi 1mm vůle drží jen s asi dokonale nespojil a prostě se malinko vikla mám to řešit a jak? Spodek asi drží dobře jen vrch taková ta betonová čepice patky. Mám to řešit a nebo jen ten vršek čepice odsekat majzlikem a dodělat znovu betonem. Je to zabetonování asi 2-3 dny asi jsem do něj musel za čerstvá drknout samozřejmě že to za čerstvá nijak nemorduju jen jsem to prošel a lehounce prošel na lehké ťuknutím všechny sloupky krásné propruzi akorad ten jeden propruzi a trošku se jakoby zavolala ale ta vůle je malinká fakt snad 1.mm spíš aby nebyl problém do budoucna
Jasný,prostor mezi sloupkem a betonovou patkou je z ní taková čepička protože se bude terén dosypavat jsem prořízl do V flexou vyplachnul vodou nechal vyschnout a zapravil chemickou kotvou. Sloupek drží jak krava díky...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.