Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Demontaz kompresoru s lednice (vinoteka)

Od: rony* odpovědí: 4 změna:

Chtel jsem se jen zeptat. Potrebuji vykochat jednu vinoteku. Kterou budu predelavat na ikubator na vajicka od plazu. A zajima me kdyz budu vymontovavat ten chladici kopresor jestli muzu normalne prestrihnout ty trubky jestli v tom neni neco co by mohlo byt nebezpecne nebo mi nejak ublizit? Jsem v tomhle uplnej novacek. A proto se radeji ptam nez udelam nejakou volovinu :)

Demontaz kompresoru s lednice (vinoteka)
Demontaz kompresoru s lednice (vinoteka) #2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

berger*
hodnocení

0x

Podle ekoterristů v tom je nějaký smrtelně nebezpečný plyn,který při úniku zničí naši planetu. Já už jich pár kuchnul a zatím žiju. Nebál bych se toho...

rony*
hodnocení

Ok diky za povzbuzujici odpoved :)

tomas11*
hodnocení

0x

je v tom pár deka freonu, co myslíte kam šly a jdou ty tuny co se vyrobily a ještě vyrobí?

Pokud ty trubky rozklepete a teprve pak rozdělíte tak nic do ovzduší nevypustíte.

hodnocení

0x
Nic se vám nestane. Podle popisu se jedná o R600 isobutan je lehce hořlavý ale nic extremního. Když to ustřihnete a nebudete u toho kouřit tak se nic nestane. Samozdřejmě vás k tomu nenavádím a jistě že vám to nemůžu doporučit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]