Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na pach v koberci?

Od: tomb* odpovědí: 19 změna:

Ahoj všichni.Včera se nám poblinkal malý synek na koberec.Zkoušeli jsme mýdlovou vou,vanisch ale nic naplat.Pomozte prosím koberec je úplně nový*bzum*. Dík moc.T

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

1x

Mam kocku, ktera sveho casu blinkala velmi asi tak 2x tydne a jako na potvoru vzdy na koberec. Papirovym kapecnikem jsem odstranila co nejvic bliticka, pak do teple vody pridala ocet a pomoci nove houbicky na nadobi koberec vycistila. Funguje to i na zaschle bliticko. Skvrny na koberci zadne, citit nic neni. Ja na ocet nedam dopustit, v moji domacnosti je to nejpouzivanejsi cistici prostredek, vaze pachy, dezinfikuje a neni jedovaty. Octovou vodou umyvam lednici, vytiram podlahu, odstranuju vodni kamen, vymyvam odpadkovy kos.

arimas*

muzu se zeptat zda se jedna o lihovy ocet? nebo je to jedno?

kt8d5*
hodnocení

0x

Do té mýdlové vody přidejte přiměřeně ocet.

doplněno 27.01.10 20:23:

Ještě mne napadlo, nevím, zda Váš koberec je celoplošný nebo menší, který se dá srolovat (doufám, že jste mne pochopili ;)). Kdyby to byla ta menší verze, občas lidi v zimě dělají, že koberec vynesou ven na sníh, zde jej rozprostřou a tím sněhem potírají. Krásně to oživí barvy a myslím, že by to pomohlo i od toho pachu. Musí to být ale sníh měkký při vyšší teplotě aby se roztíral, né při těhlech ukrutných mrazech.

kejki
hodnocení

0x

Zkuste ocet, ale asi stejně budete muset nějakou dobu počkat.

jabraka*
hodnocení

0x

Kdybych byl poblíž,tak bych přijel s čističem koberců a měli byste pokoj.Tyto problémy má dost lidí třeba s pejsky a o kočičím značení ani nemluvím.Jsem pro okolí Prahy a Kladna.Spojení po vnitřní poště.

JABRAKA

papene*

:)S těmi pejsky souhlasím.Mám tři tak vím očem je řeč.

Copak neexistuje něco,co by flek trochu vyčistil.Přeci nebudu po každé loužičce volat čističe koberců a paní po každém poblinkání.Tomu našemu už stejně nic nepomůže.Asi ani jabraka.

doplněno 28.01.10 06:15:

;)Beru za slovo.

jabraka*

Stačí zavolat,až bude po mrazech!

JB

macimaci*
hodnocení

0x

Pachy velmi dobře odstraňuje ocet. Čistila bych mýdlovou vodou s trochou octa.

zinka*
hodnocení

0x

Pokud jde pouze o pach, já používám pohlcovač pachů od Eurony. Je buď neutrální nebo antitabac...ten voní. na čištění koberců a čalounění používám čistič na koberce a čalounění od stejného výrobce. Mám taky malého prcka a je to fajn, protože stačí čistič nastříkat nechat uschnout a pak vyluxovat. Bez tohodle přípravku bych si to už nedokázala představit...

sebod*

Zinko, už se bojím otevřít jakoukoliv otázku. Koukám, že Euron je na všechno. Čistí kámen, zbaví prádlo plísně, vyčistí pračku, dokonce si poradí s odbarvenou barevnou košilí...

kytka*

tomu se říká profesionální deformace, nabuší nám to do hlavy ze všech stran

zinka*

Myslela jsem, že tady lidé chějí poradit, ale sleduji, že někteří jsou tu hlavně proto, aby mohli někoho napadat a urážet... Asi jsem příliš naivní...pardon ...asi jsem si spletla stránky...

malvinka*

Sebod taky by mohla likvidovat nevhodné partnery co říkaté*vtip*.

ranicek*
hodnocení

0x

Mám jednoduchou radu, použijte octovou vodu, možná že to opravdu funguje na všechno *smich*. A když nebudete spokojeni, vyzkoušejte prostředek na čištění koberců z Eurony. A jen tak mimochodem, Eurona už má taky čistící prostředek pro majitelé kočiček, který pomáhá odstraňovat nehody jejich miláčků a zároveň neutralizuje pachy ;).

papene*

Tak to už je na Nobelovku.;)

malvinka*

Papene nebo na Pulicerovu cenu za literaturu*vezen*.

jabraka*
hodnocení

0x

Tak je pěkné počasí,mohu vyrazit s čističem,zájemci z okolí, máte možnost přes poštu:

JABRAKA

kopretina8*
hodnocení

0x

používám čistící prostředky eurona, pohlcovač pachu neutrál mám vyzkoušený, je super a novinka- štasná kočka během několika minut zlikviduje pach

marenka*

Šťastná to kočka která se poblinká a má doma EURONU *haha* Já se z Vás milé prodejkyně fakt už picnu. *zed*

doplněno 05.04.10 20:11:

Já nemůžu najít ten prostředek, měli ho v Martině, ale je v tom čpavková voda s parfémem a dokonalost. Na všechno. Čistili jsme s tím celé auto, včetně koberců.. Smrad při čištění byl strašný, z toho čpavku, ale jak čpavek vyprchal tak koberce jako nové.;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]